Facebook

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

Η Τζούλια μήνυσε τον πατέρα της




Ανεξέλεγκτες διαστάσεις παίρνει ο πόλεμος της Τζούλιας Αλεξανδράτου με την οικογένειά της. Χθες η Τζούλια κατέθεσε μήνυση εναντίον του πατέρα της και ζήτησε, μάλιστα, την αυτόφωρη σύλληψή του.


Αφορμή για τη «σφοδρή» ενδοοικογενειακή σύρραξη στάθηκε το e-mail που έστειλε ο Ζήσιμος Αλεξανδράτος στον δικηγόρο Αλέξη Κούγια, το οποίο είδε το φως της δημοσιότητας. Σε αυτό ο πατέρας της Τζούλιας υποστήριζε ότι «το κακό περιβάλλον της κόρης του της προσέφερε την εύκολη, με πολλά χρήματα, “one night stand” πορνεία στα διάφορα ξενοδοχεία πριν από το καλοκαίρι του 2009, ώστε η Τζούλια να συνηθίσει σε αυτό».

Η Τζούλια Αλεξανδράτου, που βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη Θεσσαλονίκη, πήγε μαζί με τον δικηγόρο Σωκράτη Προβατά χθες το απόγευμα στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου και κατέθεσε μήνυση εναντίον του πατέρα της. Στη μήνυσή της ζητεί να διωχθεί ο πατέρας της για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφήμισης και της εξύβρισης διά του Τύπου, απαιτώντας παράλληλα να συλληφθεί στα πλαίσια του Αυτοφώρου (το οποίο λήγει απόψε, στις 12.00 μ.μ.).

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Τζούλια Αλεξανδράτου δείχνει να είναι ιδιαίτερα οργισμένη με τον πατέρα της και τις επόμενες μέρες ετοιμάζεται, διά του δικηγόρου της, να προσφύγει και στα αστικά δικαστήρια για την ηθική βλάβη που υπέστη από τον γονέα της, διεκδικώντας χρηματική ικανοποίηση. Παράλληλα, ο δικηγόρος της θα καταθέσει και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ζητώντας την απαγόρευση αναδημοσίευσης του επίδικου e-mail.

Οπως υποστήριξε χθες στην «Espresso» ο δικηγόρος της οικογένειας Αλεξανδράτου, Δημήτρης Κατωπόδης, επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πελάτη του για να τον ενημερώσει, αλλά είχε ήδη ακούσει από τους δημοσιογράφους για τη μήνυση της κόρης του και βρισκόταν στους δρόμους να οδηγεί πανικόβλητος [Ο Αλέξης Κούγιας. ] το αυτοκίνητό του... «Προσπάθησα να τον ηρεμήσω και δώσαμε ραντεβού να συναντηθούμε την ερχόμενη Δευτέρα, μετά την παρέλευση του Αυτοφώρου, για να μπορέσουμε να δώσουμε ένα εξωδικαστικό τέλος σε αυτή τη διαμάχη» είπε ο κ. Κατωπόδης και πρόσθεσε: «Ο Ζήσιμος Αλεξανδράτος θέλει να τελειώνει αυτή η κατάσταση με το παιδί του και δεν έχει καμία διάθεση αντεκδίκησης ή αντεπίθεσης».








ΚΟΥΓΙΑΣ: ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Μετά τη δημόσια... κρίση ειλικρίνειας της Τζούλιας Αλεξανδράτου για το βίντεο πορνό στο οποίο πρωταγωνιστεί, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, όπως ο ίδιος δηλώνει στην «Espresso», δεν πρόκειται να την εκπροσωπήσει σε αυτή την υπόθεση. Παράλληλα ο κ. Κούγιας κάνει λόγο «για μία άλλη αλήθεια της Τζούλιας», η οποία είναι εκ διαμέτρου αντίθετη από αυτήν που αποκάλυψε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Αξίζει να το δεις».

«Η Τζούλια Αλεξανδράτου είναι πελάτισσά μου σε διάφορες υποθέσεις» λέει ο κ. Κούγιας. «Βεβαίως η συγκεκριμένη υπόθεση, από τη στιγμή που η ίδια δήλωσε δημόσια ότι η δημιουργία αυτού του κινηματογραφικού κατασκευάσματος οφείλεται σε συμφωνία την οποία έκανε με τον κ. Σειρηνάκη και από την οποία κέρδισε χρήματα, δεν παρουσιάζει πια κανένα νομικό ενδιαφέρον. Επικοινώνησα με την Τζούλια Αλεξανδράτου, η οποία προσπάθησε να μου δικαιολογηθεί, λέγοντάς μου ότι η αλήθεια είναι αυτή που διατυπώνει στη χειρόγραφη επιστολή την οποία έχω στα χέρια μου και όχι αυτή που είπε στην κυρία Στεφανίδου».

Ερωτηθείς ο κ.Κούγιας για τους καινούργιους ισχυρισμούς της Τζούλιας, λέει ότι δεν μπορεί να τους κοινοποιήσει. Τέλος, όσον αφορά τις διαστάσεις που παίρνει η κόντρα μεταξύ κόρης και πατέρα, ο κ. Κούγιας μάς λέει: «Πριν από λίγες ημέρες έλαβα κάποια SMS και ένα e-mail από τον πατέρα της Τ [Η Τζούλια Αλεξανδράτου με τον πατέρα της Ζήσιμο σε παλιότερο στιγμιότυπο. ] ζούλιας, στα οποία μου ζητούσε να μεσολαβήσω, ώστε να συναντηθεί με την κόρη του. Προσπάθησα να πείσω την κ. Αλεξανδράτου να συναντηθεί με τον πατέρα της, αλλά για λόγους που δεν μπορώ να κοινοποιήσω και τους οποίους υποστήριζε με πολύ πάθος, δεν ήθελε ούτε καν να συναντηθεί μαζί του».





Χτύπησε κόκκινοη τηλεθέαση!


Εκτοξεύτηκε στην κορυφή με την (άτακτη) Τζούλια! Το 40,7% άγγιξε η Τατιάνα Στεφανίδου και η εκπομπή «Αξίζει να το δεις» την Τετάρτη με καλεσμένη την Τζούλια Αλεξανδράτου. Η ξανθιά καλλονή αποφάσισε να πει όλη την αλήθεια για το ροζ βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί, διευκρινίζοντας ότι γνώριζε από την αρχή τι έκανε. Ετσι, κατάφερε να τραβήξει το ενδιαφέρον της πλειονότητας των τηλεθεατών, διατηρώντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής του AΝΤ1.

Με συγκεντρωτικό ποσοστό 36,4% η εκπομπή «Αξίζει να το δεις» ήρθε πρώτη -και με μεγάλη διαφορά- σε σχέση με τα ανταγωνιστικά προγράμματα της απογευματινής ζώνης.

Την επιτυχία από άποψη τηλεθέασης πρόσφερε και στο Star η Τζούλια. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού της Κηφισιάς ξεκίνησε με ποσοστό 15,3% (στο πρώτο τέταρτο). Κατά τη διάρκεια του δελτίου, που έγινε μονοθεματικό και επικεντρώθηκε αποκλειστικά στο πρόσωπο της Τζούλιας, η τηλεθέαση σκαρφάλωσε στο 17,4%. Μάλιστα, στα νεανικά κοινά, που το κανάλι του Star δίνει ιδιαίτερη σημασία, πήγε ακόμα καλύτερα: το ποσοστό άγγιξε το 18,3%.




πηγή: www.espressonews.gr

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητό sthfora, σας έχουμε στη λίστα με τα αγαπημένα μας. Εάν και εσείς επιθυμείται να μπούμε στη δική σας λίστα μπορείτε να το κάνετε.


    Φιλικά: Η ομάδα του katse-kala.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

our.news@live.com