Facebook

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Πανικός για τη Rihanna




Χαμός στα εκδοτήρια για το «μαγικό χαρτάκι» με το όνομα Rihanna! Την 1η Ιουνίου η super star της παγκόσμιας μουσικής σκηνής θα βρεθεί στην Ελλάδα πρώτη φορά, για μία και μοναδική συναυλία στο Καραϊσκάκη.


Χθες ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων για το live της, με τη νεολαία να έχει συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί προκειμένου να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο, με το οποίο θα εξασφαλίσει την πρόσβαση στο γήπεδο για τη μεγάλη βραδιά.

Οι θαυμαστές της ήδη μετράνε τις μέρες αντίστροφα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τις πρώτες ώρες της προπώλησης εξαντλήθηκαν τα πρώτα 5.000 εισιτήρια των 50 και 60 ευρώ από την Αρένα Α’ και Β’, ενώ τα ακριβότερα (για τις θέσειs VIP) κοστίζουν 250 ευρώ.
Η πανέμορφη Rihanna, που γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του ’88 στις νήσους Mπαρμπέιντος και στα δεκαπέντε της έφτιαξε την πρώτη κοριτσίστικη μπάντα της, στα τέσσερα χρόνια της καριέρας της έχει πουλήσει πάνω από 12 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως κι έχει λάβει πολλές διακρίσεις, μεταξύ των οποίων αυτή στα World Music Awards 2007, στην κατηγορία World’s Best-Selling Pop Female. Τον δε Ιανουάριο βραβεύτηκε με δύο Grammy για το single του Jay Z «Run this town».

Τώρα, έχοντας κατακτήσει το κορυφαίο μουσικό τρόπαιο, έρχεται από την εταιρεία Eleven του Ντέμη Νικολαΐδη στην Ελλάδα για μία φαντασμαγορική συναυλία, που, αν κρίνουμε από τη χθεσινή, πρώτη ημέρα των προπωλήσεων, θα είναι sold out. Ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από την επιθυμία της να έρθει στη χώρα μας, όπως πρώτοι γράψαμε, είναι η σκηνοθέτρια του καινούργιου της video-clip για το τραγούδι «Rude Boy» Melina, η οποία εκτός από συνεργάτιδα είναι και καλή φίλη της Rihanna.



πηγή: www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com