Facebook

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Ιστορία σοκ πίσω από τη δολοφονία 21χρονου στην Πεντέλη



«Αποκλείεται να είναι ο γιος μου αυτός. Το παιδί μου είναι διακοπές, είναι αλλού. Αποκλείεται»! Αυτά ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα λόγια του πατέρα του 21χρονου Θοδωρή, που εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή του Αγίου Πέτρου στην Πεντέλη το Σάββατο. Οι γονείς του δεν ήταν οι μοναδικοί που «γκρεμίστηκαν» από την τραγική είδηση.

Λίγες ώρες νωρίτερα, σε ένα απίστευτο παιχνίδι της μοίρας, ένας από τους τραυματιοφορείς του πληρώματος του ΕΚΑΒ που εκλήθη για να πάει στο σημείο φέρεται ότι ήταν ο νονός του άτυχου νεαρού! Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο 21χρονος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στο σημείο όπου βρέθηκε.


Οπως προέκυψε από τη νεκροτομή, είχε δεχθεί δύο πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο και μάλιστα οι δράστες πήραν μαζί τους τα άδεια φυσίγγια, καθώς δύο που βρέθηκαν σε κοντινή απόσταση από το πτώμα θεωρείται ότι είναι πιο παλιά.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν για να εντοπίσουν τους δολοφόνους και να λύσουν το μυστήριο γύρω από τα κίνητρα του εγκλήματος διαπίστωσαν ότι ο νεαρός δεν είχε απασχολήσει ποτέ και για το παραμικρό τις Αρχές. Ωστόσο, οι πληροφορίες της «Espresso» αποκαλύπτουν στοιχεία από το δράμα το οποίο φέρεται ότι ζούσε το τελευταίο διάστημα η οικογένειά του. Τα μέλη της προσπαθούσαν να το αντιμετωπίσουν, δίχως ποτέ να δίνουν αφορμές για σχόλια στον κοινωνικό τους περίγυρο.

Οσοι τους γνωρίζουν κάνουν λόγο για μια αξιοπρεπέστατη οικογένεια, που φρόντισε να μη λείπει ποτέ τίποτα από τα δυο παιδιά της. Αντίθετα, προσπαθούσαν να τους δώσουν όλες τις δυνατότητες και ευκαιρίες, ώστε να αποκτήσουν τα απαραίτητα εφόδια.

Ναρκωτικά

Κατά τις ίδιες πηγές, ο Θοδωρής είχε περάσει στο Τμήμα Πληροφορικής στο ΤΕΙ Αθήνας, ενώ είχε υπηρετήσει τη στρατιωτική θητεία του στη Λαμία ως έφεδρος αξιωματικός. Η μικρότερη αδερφή του στα 18 χρόνια της είναι πρωταθλήτρια του tae kwon do και μάλιστα με σημαντικές συμμετοχές και διακρίσεις σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ηδη έχει ριχτεί στη μάχη των πανελλήνιων εξετάσεων με στόχο να εισαχθεί στη Γυμναστική Ακαδημία.

Ωστόσο, άνθρωποι που βρίσκονται στον στενό κύκλο της οικογένειας έβλεπαν καιρό τώρα προβληματισμένους και ιδιαίτερα ανήσυχους τους γονείς. Σιγά σιγά άρχισε να ακούγεται ότι ο Θοδωρής «είχε χάσει τον δρόμο του» και είχε εγκλωβιστεί στον επικίνδυνο κόσμο των ναρκωτικών, έχοντας επαφές με χρήστες και διακινητές! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς (και πολύ περισσότερο ο πατέρας, που και εκείνος εργάζεται στο ΕΚΑΒ και τα μάτια του έχουν δει τραγικές εικόνες συνυφασμένες με τη χρήση ναρκωτικών) προσπαθούσαν να τον βοηθήσουν, ακολουθώντας τις συμβουλές και τις υποδείξεις ειδικών.

Το τελευταίο διάστημα ο 21χρονος φέρεται ότι δεν ζούσε στο σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά, αλλά σε ένα διαμέρισμα που νοίκιαζε στους Αμπελοκήπους, δίχως να διευκρινίζεται εάν ήταν επιλογή του ίδιου ή αποτέλεσμα της στάσης που είχε επιλέξει να κρατήσει η οικογένεια, ύστερα από σχετική καθοδήγηση. Τα ίχνη του παλικαριού είχαν χαθεί από τις 10 Μαΐου, όταν οι γονείς του δήλωσαν την εξαφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα των Γλυκών Νερών.

Τελευταία φορά όμως που κάποιος τον είδε ζωντανό ήταν στις 8 του μήνα.

Το Σάββατο η αγωνία της οικογένειας αλλά και των στενών φίλων του μετατράπηκε σε ατέλειωτο θρήνο, καθώς το πτώμα του βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση σε θαμνώδη περιοχή στον Αγιο Πέτρο της Πεντέλης.

«Εχουμε χάσει το έδαφος κάτω από τα πόδια μας, δεν υπάρχουν λόγια. Αυτές οι στιγμές είναι δύσκολες, έχει καταρρεύσει η οικογένεια, έχασαν το παιδί τους» είπε μια φίλη της αδελφής του 21χρονου. Σημειώνεται ότι το πτώμα βρισκόταν σε κακή κατάσταση εξαιτίας των υψηλών θερμοκρασιών που επικρατούσαν τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή και αυτός ήταν ο λόγος που δεν μπορούσε να διαπιστωθεί αμέσως η ακριβής αιτία του θανάτου του 21χρονου.





Πηγή: espressonews.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com