Facebook

Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Δίδυμα στο Βιετνάμ γεννήθηκαν από διαφορετικό πατέρα!!!



Όταν οι συγγενείς επέμειναν ότι τα δίδυμά του δεν μοιάζουν μεταξύ τους, το 34χρονος πατέρας από την επαρχία Χο Τσι Μινχ στο Βιετνάμ ζήτησε έλεγχο του DNA των βρεφών. Το αποτέλεσμα του ελέγχου σηματοδότησε μια σπάνια νίκη ενάντια στις πιθανότητες στην αναπαραγωγική βιολογία. Τα νεογέννητα δίδυμα, σύμφωνα με το Κέντρο Γενετικής Ανάλυσης και Τεχνολογίας του Ανόι, έχουν γεννηθεί από διαφορετικό πατέρα!!!


Ο 34χρονος αποδείχτηκε πώς είναι πατέρας μόνο του ενός παιδιού καθώς το DNA του δεν ταιριάζει με αυτό του δεύτερου βρέφους. Για να βεβαιωθούν οι ειδικοί ότι δεν είναι απλά ένα λάθος στο μαιευτήριο εξέτασαν και το DNA της γυνάικας ή οποία αποδείχτηκε μητέρα και των δύο.

Ο Le Dinh Luong, πρόεδρος της Ένωσης Γενετιστών του Βιετνάμ, δήλωσε πως το φινόμενο είναι σπάνιο, όχι μόνο για το Βιετνάμ, αλλά και για τον κόσμο.

Στον κόσμο της εμβρυολογίας, η γέννηση των διδύμων με δύο διαφορετικούς πατέρες δεν είναι πρωτοφανής. Για να συμβεί πρέπει η γυναίκα να παράξει δύο ωάρια τα οποία να γονιμοποιηθούν από το σπέρμα δύο διαφορετικών ανδρών. Πρέπει ωστόσο η γυναίκανα έρθει σε επαφή με τους δύο άντρες σε διαστημα που δεν ξεπερνά τις 5-6 ώρες, σύμφωνα με τον Allan Pacey, καθηγητή Ανδρολογίας στο Πανεπιστήμιο του Σέφιλντ.




Πηγή: perierga.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com