Facebook

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Colpo grosso με τον Σκόκο

Είπε το «ναι» τελικά ο Σκόκο και υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Ο Αδαμίδης έκανε το κόλπο γκρόσο και κατάφερε να κλείσει τον Αργεντινό πριν από το ματς με τον Ολυμπιακό, πετυχαίνοντας το μεγάλο στοίχημα που είχε βάλει με τον εαυτό του.








Χθες πραγματοποιήθηκε ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών και κατέληξαν σε τελική συμφωνία. Ο Νάτσο υπέγραψε έως το 2013, με ετήσιες απολαβές 950.000 ευρώ που μαζί με την εφορία θα φτάσουν το 1,7 εκατ. ευρώ την κάθε περίοδο!

Επιπλέον, θα λαμβάνει μπόνους για επίτευξη προσωπικών και ομαδικών στόχων (πρωτάθλημα, Κύπελλο, συμμετοχές και είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ). Στην ΑΕΚ επικρατεί μεγάλη ικανοποίηση από χθες μετά τις θετικές εξελίξεις καθώς θα ήταν τεράστιο πλήγμα αν έβλεπαν τον ποδοσφαιριστή τους του χρόνου ντυμένο στα κόκκινα ή στα πράσινα. Χαρούμενος είναι και ο Χιμένεθ, ο οποίος είχε εισηγηθεί την παραμονή του «υδραυλικού» και τελικά ο πρόεδρος του «Δικεφάλου» δεν τον απογοήτευσε.

Πλέον, ακολουθεί για την Ενωση ο Τζιμπούρ, ο οποίος χθες άναψε φωτιές με δηλώσεις του στην αλγερινή εφημερίδα «Βuteur». «Καλύτερα να αποφύγω την αναστάτωση που μπορεί να προκαλούσαν τα λόγια μου αν μιλήσω για το συμβόλαιό μου...» είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως, λίγες ώρες αργότερα βγήκε στον sentragoal και προσπάθησε να τα... μαζέψει, αλλά χωρίς να θελήσει, και πάλι, να μιλήσει για το συμβόλαιό του, συντηρώντας έτσι τις πολλές αμφιβολίες για το τι μέλλει γενέσθαι με εκείνον και την Ενωση...

«Ποτε δεν μίλησα για το συμβόλαιό μου σε δημοσιογράφο της “Buteur” και ποτέ δεν θα μιλήσω γι’ αυτό στον καθένα. Θέλω να δω όταν με παίρνουν πια οι δημοσιογράφοι από την πατρίδα μου και τους λέω “fuck you” αν θα γράφουν πάλι ότι η απάντησή μου σημαίνει πως έχω πρόβλημα με την ομάδα μου(!)»... δήλωσε χαρακτηριστιικά ο «τρομοκράτης»...

Ο Αδαμίδης πάντως δείχνει διάθεση να κλείσει άμεσα και αυτό το θέμα. Και δεν αποκλείεται να του προσφέρει ένα συμβόλαιο μεγαλύτερο από τα 750 χιλιάρικα τη σεζόν που είχαν συμφωνήσει αρχικά...

- Το ποσό των 25.000 ευρώ θα πληρώσει οριστικά πια η ΑΕΚ για τα όσα έγιναν στην Καλλιθέα το καλοκαίρι και το ξύλο που έφαγε ο Μπάγεβιτς από οπαδούς που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, καθώς απορρίφθηκε χθες από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση που είχε καταθέσει η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για τη χρηματική ποινή που της είχε επιβληθεί. Στο μεταξύ, ίσως να έχουμε σημαντικές εξελίξεις τη Δευτέρα στο θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ. Εκπρόσωποι της ΠΑΕ, της Ερασιτεχνικής, ο αρχιτέκτονας Στέλιος Αγιοστρατίτης και οι νομικοί που εμπλέκονται θα συναντήσουν τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Θάνο Μωραΐτη, προκειμένου να μάθουν την απάντηση της κυβέρνησης.

- Ξεκαθαρίζει σήμερα για τους Μπλάνκο και Σάχα. Οι δύο Αργεντινοί της Ενωσης δεν γυμνάστηκαν ούτε και χθες σε κανονικούς ρυθμούς και οι πιθανότητες να παίξουν αύριο κόντρα στον Ολυμπιακό λιγόστεψαν κι άλλο. Αμφότεροι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και ο Χιμένεθ σήμερα θα ξέρει οριστικά αν θα τους πάρει μαζί του ή όχι. Πάντως, ήδη έχει αρχίσει τις... ντόπες στον Αραμπατζή, ενώ για την κορυφή της επίθεσης ετοιμάζει τον έμπειρο Λυμπερόπουλο.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ





πηγή: www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com