Facebook

Σάββατο, 27 Νοεμβρίου 2010

Γκοβού: "Μ' αντιμετωπίζουν σαν αλκοολικό"

"Δε μπορώ να μ' αντιμετωπίζουν σαν αλκοολικό και σαν να έχω σκοτώσει άνθρωπο" είπε ο πολυσυζητημένος για εξωαγωνιστικούς λόγους Σιτνέ Γκοβού στη γαλλική Equipe.Αναλυτικά η συνέντευξη του Γκοβού

- Για τις συζητήσεις με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού:
"Πολλά ειπώθηκαν και γράφτηκαν και κάπου όλοι χαθήκαμε. Έγινε ακόμη και λόγος για αποδέσμευση, αλλά ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο ζήτημα. Συζητήσαμε για το μέλλον μου. Η διοίκηση δεν ήταν ευχαριστημένη με την απόδοσή μου. Δε θέλω να δικαιολογηθώ, αλλά ήμουν τραυματίας για περίπου ενάμιση μήνα και μου πήρε περισσότερο χρόνο από όσο περίμενα για να αποθεραπευτώ. Υπήρχαν και κάποια άλλα γεγονότα, όπως ο θάνατος του πατέρα μου, τον οποίο δυσκολεύτηκα πολύ να ξεπεράσω. Πλέον, όμως, είμαι σε καλή κατάσταση."

- Για τα παραπτώματά του:
"Τιμωρήθηκα με πρόστιμο επειδή βγήκα έξω μετά από έναν αγώνα. Νόμιζα πως επιτρεπόταν κάτι τέτοιο, αλλά μου είπαν πως αυτό δεν επιτρέπεται. Όλα τ' άλλα, ότι έχασα προπονήσεις ή ότι οδηγούσα μεθυσμένος, είναι αηδίες. Καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου, αλλά πριν από τον τραυματισμό μου όλα πήγαιναν καλά. Κάποιοι ξεπέρασαν τα όρια με αυτά που έγραψαν και αυτό προκάλεσε προβλήματα στην οικογένειά μου. Είπαν ακόμη ότι χτύπησα έναν άνθρωπο με μηχανή, ενώ αυτό που είχε συμβεί ήταν ότι σταμάτησα για να τον βοηθήσω. Όταν με αντιμετωπίζουν σαν αλκοολικό, σαν να σκότωσα κάποιον, τα πράγματα είναι σοβαρά. Δεν μπορείς να παίζεις για δέκα χρόνια σε μία ομάδα σαν τη Λιόν αν δεν αξίζεις."

- Για τις αλλαγές στο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό:
"Η διοίκηση μου είπε πως αν έβρισκα μία ομάδα τον Ιανουάριο, θα μπορούσα να φύγω σαν φίλος. Αλλά δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα λύσης του συμβολαίου μου. Μετά από δέκα χρόνια καριέρας και περίπου 50 συμμετοχές με την εθνική Γαλλίας, δε θα έπαιρνα σε καμία περίπτωση τα λεφτά και θα έφευγα σαν κλέφτης. Έχω όλες τις προϋποθέσεις για να πετύχω εδώ. Είπα στη διοίκηση πως θα μπορούσα να μείνω και με τον μίνιμουμ μισθό ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, 1.050 ευρώ, έχοντας μπόνους στο τριετές συμβόλαιό μου. Ήθελα να δείξω ότι δεν ήρθα εδώ για να κάνω ληστεία ή να χαλαρώσω, όπως κάποιοι έχουν πει. Δεν είναι αλήθεια. Έχω ακόμη φιλοδοξίες. Θέλω να δείξω ποιος είμαι. Δεν ήμουν στο επίπεδο που θα ήθελα."

- Για την εθνική Γαλλίας:
"Αν αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο, ναι, θα ήθελα να επιστρέψω. Έχω παρακολουθήσει τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας και διαπίστωσα πως κάτι καλό δημιουργείται."

Εκτός αποστολής για την Κέρκυρα

Στο μεταξύ, και μετά από την ολοκλήρωση της προετοιμασίας ενόψει του αγώνα με την Κέρκυρα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα άφησε εκτός αποστολής τον Σιντνέ Γκοβού, όπως και τον Λέτο ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος, τον Νίνη που ακολουθεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης, αλλά και τους Ιωαννίδη και Μαυρία.
πηγή:www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com