Facebook

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Χωρίς Γκοβού με ΑΕΚ

Ο Γκοβού έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με την ΑΕΚ αφού κρίθηκε ανέτοιμος για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό, όπως άλλωστε συνέβη με τους "¨λαβωμένους" Λέτο, Νίνη. Ετοιμοπόλεμος ο Καντέ, κανονικά θα αγωνιστεί ο Καραγκούνης.






Παρά τα αισιόδοξα μηνύματα των τελευταίων ημερών, ο Σίντνεϊ Γκοβού δεν θα δώσει τα παρών στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Ο Γάλλος επιθετικός αποκλείστηκε απο την αποστολή του αγώνα με την Ένωση, αφού κρίθηκε ανέτοιμος να βοηθήσει από τον προπονητή Νίκο Νιόπλια. Το ίδιο συνέβη φυσικά με τους Σεμπάστιαν Λέτο και Σωτήρη Νίνη, με τις απουσίες τους να έχουν γίνει γνωστές από μέρες.

Αντίθετα, στη διάθεση του Νίκου Νιόπλια τέθηκε ο Σεντρίκ Καντέ και φυσικά ο νεαρός Χάρης Μαυρίας. Την 19μελή αποστολή του Τριφυλλιού απαρτίζουν οι Τζόρβας, Καρνέζης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Σιμάο, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Λουίς Γκαρσία, Πλεσί, Μαρίνος, Σισέ, Πετρόπουλος, Μαυρίας, Δημούτσος. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Νίνης, Λέτο, Γκοβού, Φερνάντες, Σεϊταρίδης και Πετρόπουλος.




Πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com