Facebook

Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ο ένας μπαίνει, ο άλλος βγαίνει!

Με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην σύνθεση του θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ κατά του Πανιωνίου την Κυριακή στην Τούμπα, αλλά χωρίς τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.





Ο "Σάλπι" συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Παρασκευής και έτσι τέθηκε στην διάθεση του Μάκη Χάβου. Ο Σαλπιγγίδης είχε πρόβλημα στο ισχίο μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και έτσι προφυλάχθηκε και δεν έπαιξε με την Βιγιαρεάλ

Αντίθετα ο Βιεϊρίνια τραυματίστηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στην Ισπανία και θεωρείται βέβαιο ότι δεν θα αγωνιστεί κατά του Πανιωνίου.
Ο Πορτογάλος θα κάνει εξετάσεις το Σάββατο και μετά από αυτές θα γίνει γνωστό πόσο καιρός θα χρειαστεί για να επιστρέψει στην ενεργό δράση αν και όπως όλα δείχνουν δεν είναι κάτι το ανησυχητικό και απλά θα προφυλαχθεί στο ματς με τον Πανιώνιο.

Ένας αγώνας που όπως είναι γνωστό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών λόγω της τιμωρίας της έδρας του Δικεφάλου.

Οριστικά χωρίς Βιεϊρίνια


Ο Πορτογάλος δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις από το χτύπημα που δέχθηκε εναντίον της Βιγιαρεάλ. Η αποστολή αποτελείται από τους: Χαλκιά, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλη, Μαλεζά, Μπαλάφα, Παπάζογλου, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδη, Φωτάκη, Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Κριστιάνο, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Ζουέλα.


πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com