Facebook

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Μπάγεβιτς: "Η έδρα δεν είναι δικαιολογία"



Οπως ήταν λογικό, τα όσα κωμικοτραγικά έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες με την έδρα του επαναληπτικού της ΑΕΚ με τη Νταντί απασχόλησαν τη συνέντευξη Τύπου του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο προπονητής της Ενωσης στάθηκε στο μειονέκτημα της απουσίας κόσμου στο γήπεδο Καραϊσκάκη.


"H oμάδα δεν έχει καμία δικαιολογία με την αλλαγή έδρας και την απουσία του κόσμου της ομάδας από το αυριανό ματς. Μετά τα τελευταία γεγονότα μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα για τη Νταντί. Από την πλευρά μας δεν θέλω οι παίκτες μου να δώσουν σημασία", τόνισε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός για να προσθέσει:

"Έχω άποψη για τα όσα έχουν γίνει, αλλά μη με ρωτάτε να σας πω οτιδήποτε. Είμαι και προπονητής και άνθρωπος και δε θέλω να συζητήσω αυτό το θέμα τώρα. Ο,τι και έχει γίνει δεν έχουμε καμία δικαιολογία, ούτε θα ψάξουμε για δικαιολογία. Είναι σίγουρα μειονέκτημα για όλους ότι δε θα υπάρχουν φίλαθλοι στο Καραϊσκάκη σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι".

Στη συνέχεια, ο Ντούσκο αναφέρθηκε πιο συγκεκριμένα στη Νταντί: "Θα πρέπει να προσέξουμε. Δεν είναι μόνο το ψηλό παιχνίδι, αφού έχει γρήγορους και καλούς παίκτες. Γενικά η ομάδα είναι καλύτερη απ’ αυτή που είδαμε. Πρέπει να προσπαθούμε με πάθος σε όλο το παιχνίδι. Αυτοί δεν έχουν να χάσουν τίποτα. Πρέπει να προσπαθήσουμε όπως και στην έδρα τους, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να φτάσουμε εκεί που ξέρω ότι μπορούμε, δηλαδή στη νίκη".
Για την απουσία του Τραϊανού Δέλλα, είπε: "Είμαστε έτοιμοι και προσπαθούμε να μείνουμε ήρεμοι. Ακόμα και χωρίς τον Δέλλα, υπάρχει ο Γιάχιτς και πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι", ενώ για τον Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, τόνισε: "Αν μου επιτρέψει το παιχνίδι θα τον χρησιμοποιήσω, χωρίς να σημαίνει αυτή η απάντηση πως υποτιμώ τον παίκτη μου".

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Γρηγόρης Μάκος, ο οποίος είπε: "Δεν πρέπει να μας επηρεάσει αυτή η κατάσταση με την έδρα. Γήπεδο το ένα γήπεδο και το άλλο. Είναι μειονέκτημα ότι δεν θα έχουμε μαζί μας τον κόσμο. Για εμάς αγωνιστικά δεν είναι κάτι διαφορετικό. Θα είμαστε πειθαρχημένοι, αλλά σίγουρα το σκορ είναι πολύ ύπουλο".








www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com