Facebook

Σάββατο 17 Ιουλίου 2010

H απαγορευμένη Πάμελα




Μια μεγάλη απογοήτευση περίμενε την Πάμελα Άντερσον, η οποία πέταξε μέχρι το Μόντρεαλ για να παρουσιάσει τη νέα της καμπάνια για τη φιλοζωική οργάνωση PETA, αλλά δεν τα κατάφερε καθώς οι αρχές την απαγόρευσαν



Άδικα πέταξε μέχρι το Μόντρεαλ η Πάμελα Άντερσον για να αποκαλύψει τη νέα της καμπάνια για την φιλοζωική οργάνωση PETA η οποία μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων μιας και την χαρακτήρισαν ιδιαιτέρως σεξιστική και την απαγόρευσαν.
Η πρώην καυτή "ναυαγοσώστρια" του Baywatch, πληροφορήθηκε την τελευταία στιγμή την απόφαση των τοπικών αρχών του Καναδά.
Στη διαφήμιση η Πάμελα είναι σχεδόν γυμνή, φορώντας ένα μικροσκοπικό μπικίνι ενώ, τα μέρη του σώματός της είναι μαρκαρισμένα όπως είναι τα μέρη ενός ζώου στο διάγραμμα ενός κρεοπωλείου.
Γράφει χαρακτηριστικά: στήθος, παΐδια, με τη λεζάντα ότι "όλα τα ζώα έχουν τα ίδια μέρη. Λυπηθείτε τα και προτιμήστε τη χορτοφαγία"


Τώρα η διαφήμιση θα παρουσιαστεί στο εστιατόριο Globe τη Τετάρτη σε συνέντευξη Τύπου για το Φεστιβάλ Just For Laughs που θα παρουσιάσει η ίδια.
Η καναδή ηθοποιός σοκαρίστηκε από το γεγονός της απαγόρευσης δηλώνοντας ότι σε μια πόλη που είναι γνωστή για τους εξωτικούς χορούς της και για την φιλελεύθερη νοοτροπία της "είναι λυπηρό να απαγορεύουν σε μια γυναίκα να δείχνει το σώμα της για να κάνει μια πολιτική διαμαρτυρία" και προσέθεσε ότι "σε μερικές χώρες οι γυναίκες οφείλουν να φοράνε μπούργκα αυτό είναι λοιπόν το επόμενο βήμα; Δεν ήξερα ότι ο Καναδάς ήταν τόσο πουριτανή χώρα".
Όπως είπε και ο αντιπρόεδρος της PETA Νταν Μάθιους "προφανώς μπερδεύουν το σέξι με το σεξιστικό".
Από την πλευρά τους οι αρχές της πόλης ανέφεραν ότι η διαφήμιση είναι αμφιλεγόμενη καθώς κινείται αντίθετα με τις αρχές των δημοσίων οργανώσεων περί ισότητας των δύο φύλων.


Πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com