Facebook

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

Προγνωστικά Στοιχήματος - Σάββατο 01/12/2018 Ελλάδας – Σούπερ Λιγκ

Με 3 αγώνες ανοίγει η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Superleague (ΕΛΛ1). Το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, το Άρης – Παναθηναϊκός παίζεται αύριο και θα το αναλύσουμε στην ώρα του. Τώρα πορευόμαστε με αυτά που έχουμε, εξετάζοντας κάποιες ενδιαφέρουσες προοπτικές για στοιχηματισμό.




ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Η ήττα της Λάρισας από τον Αστέρα Τρίπολης έβαλε τέλος στο αήττητο σερί των «βυσσινί», που μέχρι τότε είχαν αποτελέσματα 2-2-0. Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα είναι σε καλή κατάσταση και κόντρα στον Πανιώνιο μπορεί να φανεί ανταγωνιστική. Οι «κυανέρυθροι» είναι σε τοπ φόρμα και ολοένα κερδίζουν θέσεις στο βαθμολογικό πίνακα. Στα 9 τελευταία παιχνίδια τους μετράνε 7-1-1, σκοράρουν με ευκολία και στα 4 πιο πρόσφατα ματς έχουν κρατήσει ανέπαφη την εστία τους. Περιμένουμε ένα αρκετά μοιρασμένο παιχνίδι και δίνουμε τον πρώτο λόγο στην ισοπαλία. Επιλογή με ρίσκο είναι το Χ σε απόδοση 3,20.

Πρόταση: X (3,00)


ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Μετά από 11 αγωνιστικές ο Ατρόμητος υπέστη την πρώτη φετινή ήττα του. Έχασε εντός έδρας από τον Ολυμπιακό με σκορ 1-2, σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι φωνάζουν για τη διαιτησία. Η εικόνα της ομάδας του Κάναντι είναι εικόνα ομάδας που θέλει και μπορεί να κάνει δικό της ένα από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Όσον αφορά τον Απόλλωνα, αν και νωρίς, όλα δείχνουν πως πολύ δύσκολα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό. Με μόλις 1 πόντο στις 11 πρώτες αγωνιστικές είναι ήδη στο -6 από τη ζώνη ασφαλείας, διαφορά που με τα τωρινά δεδομένα δεν δύναται να καλύψει.

Πρόταση: 2 (1,66)


Πηγή: hellasbet.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com