Facebook

Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

12χρονος κηρύχθηκε αγνοούμενος αλλά έκανε διακοπές στο Μπαλί

Ένα 12χρονο αγόρι από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, έπειτα από καβγά με τους γονείς του, έκλεισε την πτήση αλλά και τη διαμονή του μέσω διαδικτύου και πέταξε τελικά για το Μπαλί ολομόναχος. Ο καβγάς ξεκίνησε, όπως διαβάζουμε στο BBC, όταν οι γονείς του μικρού τού ανακοίνωσαν πως αναγκάζονται να ακυρώσουν το ταξίδι των διακοπών τους.


Τότε εκείνος έκλεισε με την πιστωτική κάρτα το ταξίδι του στο Μπαλί και κατάφερε να πραγματοποιήσει το ταξίδι του επιδεικνύοντας μόνο το διαβατήριο και τη σχολική του ταυτότητα. Οι Αρχές της Αυστραλίας εντόπισαν τον 12χρονο στις 17 Μαρτίου.
 
Ο μικρός είχε κηρυχθεί αγνοούμενος εδώ και εννέα ημέρες.
 
Ο 12χρονος έκανε check-in μέσω μηχανήματος self service στο αεροδρόμιο, με αποτέλεσμα να καταφέρει να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό το Περθ, από όπου μετεπιβιβάστηκε σε άλλο αεροσκάφος για το Μπαλί. "Ζήτησαν απλώς τη φοιτητική μου ταυτότητα και το διαβατήριο", με το οποίο αποδεικνυόταν πως είμαι άνω των 12 ετών και άρα μπορώ να ταξιδέψω ασυνόδευτος, δήλωσε ο 12χρονος στους άνδρες που τον εντόπισαν στο Μπαλί.
 
Ο μικρός κατάφερε να κάνει check In στο ξενοδοχείο παριστάνοντας πως περιμένει τη μεγαλύτερη αδερφή του να τον συναντήσει εκεί. Φαίνεται πως παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας στα αεροδρόμια, προβλέπονται διαδικασίες που επιτρέπουν σε ανήλικους να ταξιδέψουν μόνοι.
 
 
Πηγή: BBC, news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com