Facebook

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017

Γενική Πρόγνωση Καιρού για την Πέμπτη 12/1/2017

Σταδιακή βελτίωση του καιρού σε ολόκληρη τη χώρα περιμένουμε την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2017, ωστόσο μέχρι νωρίς το απόγευμα στο Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο θα εκδηλώνονται τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά και βόρεια θα αυξηθούν με πιθανότητα για πρόσκαιρες ασθενείς χιονοπτώσεις το βράδυ στα βορειοδυτικά. 
Παγετός θα εκδηλωθεί και πάλι στα ηπειρωτικά ο οποίος στη Βόρεια Ελλάδα θα είναι ισχυρός.
Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -15 έως 2 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα και στην Κεντρική Ελλάδα από -10 έως 6, στην Ήπειρο -5 έως 8 βαθμούς, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 2 έως 12, στα υπόλοιπα ανατολικά ηπειρωτικά από 0 έως 13 βαθμούς, στα νησιά του βορείου και βορειοανατολικού Αιγαίου και στις Σποράδες από 2 έως 10 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 6 έως 13 βαθμούς, αλλά στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 15 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί 5 με 6 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ, ενώ στον Κορινθιακό θα επικρατήσει δυτικό ρεύμα με εντάσεις 6 έως 7 μποφόρ.
Πολύ καλές καιρικές συνθήκες με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στα ανοικτά του Σαρωνικού πρόσκαιρα ισχυροί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς.
Λίγες νεφώσεις περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από -5 έως 3 βαθμούς.\

Πηγή: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com