Facebook

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Κάντε το πρωινό σας ξύπνημα πιο εύκολο!

Το πρωινό ξύπνημα πολλές φορές είναι μια πολύ επίπονη διαδικασία. Ακόμα και όταν πάμε να κοιμηθούμε, η σκέψη του ξυπνήματος που μας περιμένει το πρωί είναι αρκετή για να μας χαλάσει την διάθεση. Πως μπορούμε να κάνουμε το πρωινό ξύπνημα πιο εύκολο; Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος ; Εμείς σας παρουσιάζουμε τρείς εύκολους τρόπους για να βελτιώσετε την δυσάρεστη εμπειρία που λέγεται πρωινό ξύπνημα.












Ξεγελάστε το βιολογικό σας ρολόι

Ίσως να μην είναι μια άμεση λύση, αλλά έχει αποτελέσματα. Ρυθμίζετε το ξυπνητήρι σας 5 λεπτά πιο νωρίς κάθε μέρα. Θα συνηθίσετε να ξυπνάτε πιο νωρίς και έτσι θα καταφέρετε να είστε ξύπνιος ακριβώς την στιγμή που πρέπει με ένα «σταδιακό» και όχι με ένα απότομο ξύπνημα που τείνει στις 7:59

Μην πίνετε καφέ το βράδυ

Εάν η ώρα έχει περάσει, για παράδειγμα μετά τις 10 το βράδυ δεν θα πρέπει να καταναλώνετε ουσίες οι οποίες σας κρατάνε σε επαγρύπνηση, όπως καφέ ή τσάι. Έτσι θα κοιμηθείτε πιο γρήγορα και θα μπορέσετε να ξυπνήσετε και πιο εύκολα.

Μετά από την εργασία σας κάντε γυμναστική

Φροντίστε να γυμνάζεστε μετά την εργασία σας. Οι απογευματινές ώρες είναι ιδανικές για γυμναστική, καθώς η θερμοκρασία του σώματος πέφτει 3 με 4 ώρες μετά από την άσκηση και δίνει σήμα στον εγκέφαλο ότι είναι ώρα για ύπνο. Έτσι θα καταφέρετε να κοιμόσαστε πιο νωρίς με άνεση, αλλά και να ξυπνάτε ακόμα και πριν το ξυπνητήρι με περισσότερη ευεξία και δύναμη.

Την επόμενη φορά που θα ξυπνήσετε ψάχνοντας το ξυπνητήρι για να το πετάξετε έξω από το παράθυρο, θυμηθείτε αυτές τις συμβουλές. Δοκιμάστε τις, βρείτε ποιες από αυτές ταιριάζουν περισσότερο σε εσάς και το πρωινό σας ξύπνημα θα μετατραπεί σε ένα ευχάριστο ξεκίνημα μιας νέας ημέρας.





Πηγή: rotise.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com