Facebook

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Τον έπιασαν να μεταφέρει 142 κιλά κάνναβης




Πριν λίγες μέρες, κατά τη διάρκεια καταδίωξης, είχε εγκαταλείψει 113 κιλά


Ένας 48χρονος Έλληνας συνελήφθη στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, για μεταφορά πάνω από 142 κιλών κάνναβης.

Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας εντόπισαν ένα φορτηγό να κινείται ύποπτα στην περιοχή Λωρίδα Σαγιάδας Θεσπρωτίας και το έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση.

Σε έλεγχο στο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ο 48χρονος, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι σάκοι που περιείχαν 138 δέματα με κάνναβη συνολικού βάρους 142,5 κιλών.

Στη συνέχεια, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο ίδιος άνδρας στις 28 Σεπτεμβρίου στην Αμφιθέα Άρτας μετέφερε ποσότητα κάνναβης βάρους 113,6 κιλών με αυτοκίνητο, το οποίο και εγκατέλειψε, διαφεύγοντας τη σύλληψη.

Όπως προκύπτει ο συλληφθείς είναι μέλος οργανωμένου κυκλώματος μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών και στην κατεύθυνση αυτή στρέφονται οι έρευνες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, το οποίο ενεργεί την προανάκριση.

Οι ναρκωτικές ουσίες, το όχημα και ένα κινητό τηλέφωνο κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας.


Πηγή:newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com