Facebook

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Πάγκαλος: "Μαζί τα δαπανήσαμε"



Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης συνεχίζει ακάθεκτος τις προτάσεις που περιέχουν το "μαζί", υπενθυμίζοντας σε δύο ελβετικές εφημερίδες ότι όλοι μαζί δαπανήσαμε τα χρήματα, ενώ προανήγγειλε και την κατάργηση 70.000 θέσεων στις ΔΕΚΟ.



Με δηλώσεις του στις ελβετικές «Tribune de Geneve» και «24 heures», ο Θεόδωρος Πάγκαλος επανέλαβε το "μαζί τα φάγαμε", απλά αλλάζοντας το ρήμα. Το έκανε "δαπανήσαμε".
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στον απεσταλμένο των δύο εφημερίδων, ο κ. Πάγκαλος έκανε δριμεία επίθεση στους ελεύθερους επαγγελματίες λέγοντας πως "κλέβουν μόνιμα το κράτος. Π.χ. οι δικηγόροι στην Αθήνα δηλώνουν μηνιαίο εισόδημα 1.500 ευρώ. Αυτό είναι αδιανόητο. Έτσι όλοι συμμετέχουν στην απώλεια εσόδων. Έχω ξαναπεί ότι μαζί τα δαπανήσαμε".
Φυσικά, ο κύριος Πάγκαλος δεν μπαίνει στον κόπο να αναλύσει πώς το κράτος έχει κλέψει τους πολίτες. Σε ερώτηση για το εάν οι πολιτικοί είναι υπεύθυνοι για την κρίση, αφού διόγκωσαν υπέρμετρα το δημόσιο τομέα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δήλωσε: «Kατ’ αρχάς και oι πολιτικοί ζουν από το κράτος και οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι πελάτες τους».
Επιπλέον, επεσήμανε ότι το πιθανότερο είναι να καταργηθούν 70.000 θέσεις εργασίας στις ΔΕΚΟ και όχι στη δημόσια διοίκηση, ενώ κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ και τις απειλές ότι δεν θα εισπραχθεί το τέλος ακινήτων, ο αντιπρόεδρος τόνισε πως αν το συνδικάτο αντιταχθεί στην πολιτική της κυβέρνησης και στους νόμους, τότε θα λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη.
Επίσης παρέλειψε να δηλώσει πότε θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη και οι πολιτικοί. Εκτός αν είναι δεδομένο ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει και διστάζει να μας το πει.



πηγή:cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com