Facebook

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Χωρίς αυτοκίνητα το απόγευμα το κέντρο της Θεσσαλονίκης



Χωρίς αυτοκίνητα θα είναι σήμερα το κέντρο της Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο από τις 16:00 μέχρι τις 21:00.




Kατά τη διάρκεια της διακοπής της κυκλοφορίας, η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Αγγελάκη – Εγνατία – Ι. Δραγούμη – Λ. Νίκης δε θα επιτρέπεται και κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω των οδών περιμετρικά του αποκλεισμένου τμήματος καθώς και των οδών Εθν. Αμύνης και Ελ. Βενιζέλου.

Η κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων του Ο.Α.Σ.Θ, με τα οποία η μετακίνηση θα είναι εντελώς δωρεάν, θα επιτρέπεται μόνο στις οδούς Τσιμισκή και Μητροπόλεως, αποκλειστικά και μόνο εντός της λεωφορειολωρίδας.

Υπενθυμίζεται ότι ταξί δε θα κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης, αφού οι ιδιοκτήτες ταξί της Θεσσαλονίκης συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία του κλάδου.

Οσοι Θεσσαλονικείς θα βρεθούν το απόγευμα στο κέντρο θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε διάφορα μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα, ακτιβιστικές δράσεις και παρεμβάσεις, δημιουργική απασχόληση των παιδιών, χαριστικό παζάρι και άλλες δραστηριότητες.

ΠΗΓΗ: real.gr (Στάσα Παπαγεωργίου)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com