Facebook

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Η Μελίνα Ασλανίδου στην Νεροτριβιά!


Μελίνα Ασλανίδου
«…Unplugged!»
στη Νεροτριβιά Ευβοίας
Σάββατο 9 Ιουλίου




H Μελίνα Ασλανίδου έκανε θόρυβο σε μια εποχή που αγαπάει τις εφήμερες αξίες και τα κατασκευασμένα σουξέ. Εκείνη έκανε το αντίθετο: έδωσε νέα προσωπικότητα σε μια παλιά επιτυχία και, εν μέσω δισκογραφικών νεφών, έκανε το ... όνομά της γνωστό από το πρώτο κιόλας της βήμα. Δεν ήταν τυχαίο. H φωνή της έχει ...μια σπάνια χροιά και ένα προσωπικό στοιχείο που την κάνουν αμέσως να ξεχωρίζει.
Φέτος το χειμώνα η παράσταση για πρώτη φορά unplugged απέσπασε ένθερμες κριτικές και την αγάπη του κόσμου σε κάθε της εμφάνιση, παρέα με δεξιοτέχνες σολίστες τον Μανόλη Ανδρουλιδάκη στην κιθάρα και τον Ανδρέα Καραντίνη στο μπουζούκι...και στην ηχοληψία την Αγγελίνα Υφαντή.
Η παράσταση αυτή θα συνεχιστεί και το καλοκαίρι με την προσθήκη του Ανδρέα Σίκκη που παίζει κρουστά νέι κ φλογέρες...
Η Μελίνα Ασλανίδου με δυνατές ερμηνείες σε τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία όπως το «Ναι θα πω», «Άλλη μια φορά», «Το λάθος» , «Με δυο γάτους παρέα» κ.α. τα συνδυάζει με τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και μέσα στο χρόνο στέκουν αναλλοίωτα μας προσκαλεί όλους να γίνουμε μια μεγάλη παρέα και να ομορφύνουμε το φετινό μας Καλοκαίρι ...
Ένα νεανικό και φρέσκο πρόγραμμα όπου όλοι θα τραγουδήσουμε παρέα....

τιμή εισητηρίου: 15 ευρώ

Νεροτριβιά Ευβοίας
τηλ.6989843053


πηγή:www.musicity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com