Facebook

Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Κέζμαν:"Mε ενδιαφέρει ο Παναθηναϊκός"

Ο Ματέγια Κέζμαν επιθυμεί διακαώς να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Επιφυλακτικοί οι "πράσινοι" λόγω της πτωτικής πορείας του τα τελευταία χρόνια.



Στον Παναθηναϊκό ρίχνει το γάντι ο Ματέγια Κέζμαν θεωρώντας πως το "τριφύλλι" αποτελεί τον ιδανικό σύλλογο για να συνεχίσει την καριέρα του.



Ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν δεν κρύβει την απογοήτευση του από τον παραγκωνισμό του στον γαλλικό σύλλογο επιθυμώντας να μεταπηδήσει στους "πράσινους".

"Με ενοχλεί. Είμαι εντάξει, πραγματοποίησα μία τέλεια προετοιμασία όμως ξέρω πως δεν θα αγωνιστώ ότι και αν γίνει. Δέχομαι την απόφαση του προπονητή, όμως θέλω να παίζω.

Ο Παναθηναϊκός θα αποτελούσε καλή περίπτωση γιατί μετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ".

Ο Κέζμαν μόνο τυχαίος ποδοσφαιριστής δεν θεωρείται έχοντας περάσει από συλλόγους όπως οι Τσέλσι, Ατλέτικο Μαδρίτης και Φενέρμπαχτσε.

Έφτασε στο πικ της καριέρας του, αγωνιζόμενος στην Ολλανδία με τα χρώματα της Αϊντχόφεν για μία τετραετία (2000-04), όπου σκόραρε 105 γκολ σε 122 αγώνες.

Την τελευταία διετία, από τη στιγμή δηλαδή που μετακινήθηκε στην Παρί Σεν Ζερμέν η καριέρα του ακολουθεί φθίνουσα πορεία.

Το γεγονός αυτό είναι που προβληματίζει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού που εμφανίζονται επιφυλακτικοί σε ότι αφορά την υλοποίηση τούτης της μεταγραφής.






Η απόκτηση έξτρα-επιθετικού προβάλλει, πλέον, ως αναγκαιότητα για τον Παναθηναϊκό, καθώς όπως διαπιστώθηκε από τις εξετάσεις του Γάλλου, έπαθε θλάση β΄βαθμού κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει για διάστημα δυο-τριών εβδομάδων.

Ο Σισέ χάνει σίγουρα τον αγώνα της πρεμιέρας εναντίον της Ξάνθης, πιθανότατα θα απουσιάσει και στο ματς κόντρα στον Άρη, με το ιατρικό τιμ να παλεύει για να επαναφέρει τον παίκτη στην πρώτη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ.





sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com