Facebook

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Με χειροπέδες ξανά η Πάρις...

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται για μία ακόμη φορά η Πάρις Χίλτον, η οποία συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου για κατοχή κοκαΐνης.







Η νεαρή σταρ πιάστηκε στα δίχτυα της αστυνομίας ύστερα από νυχτερινή έξοδό της σε club του Λας Βέγκας μαζί με τον σύντροφό της Σάι Γουέιτς, όταν οι άνδρες διερχόμενου περιπολικού αντιλήφθηκαν να βγαίνει καπνός μαριχουάνας από το αμάξι στο οποίο επέβαιναν. Κατά την έρευνα που πραγματοποίησαν στο αυτοκίνητο, που ανήκε στον Γουέιτς, εντόπισαν ένα είδος ναρκωτικού το οποίο, όπως αποδείχτηκε από τις αναλύσεις που ακολούθησαν, δεν ήταν παρά κοκαΐνη, η ποσότητα της οποίας δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Οι δυο τους οδηγήθηκαν στο τμήμα, όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες: στον Γουέιτς για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών, στη δε Χίλτον για κατοχή κοκαΐνης. Ο δικηγόρος Ντέιβιντ Τσέσνοφ, που ανέλαβε την εκπροσώπηση της νεαρής κληρονόμου, ζήτησε από τον κόσμο να μη βγάλει βιαστικά συμπεράσματα και να περιμένει μέχρι να γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες, ενώ σύμφωνα με την αμερικανική ιστοσελίδα TMZ, η Πάρις επιμένει ότι η τσάντα στην οποία βρέθηκαν τα ναρκωτικά δεν ανήκε σε εκείνη, παρά το γεγονός ότι ήταν η μόνη γυναίκα στο αυτοκίνητο. Πηγές από το περιβάλλον της αφήνουν να διαρρεύσει ότι μάλλον είχε μπερδέψει τη δική της τσάντα με κάποια άλλη στο club όπου διασκέδαζε νωρίτερα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Χίλτον είχε συλληφθεί και τον Σεπτέμβριο του 2006 για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, με συνέπεια να της αφαιρεθεί το δίπλωμα. Ενα χρόνο μετά συνελήφθη και πάλι, αυτή τη φορά για οδήγηση άνευ διπλώματος, με αποτέλεσμα να περάσει είκοσι τρεις ημέρες στη φυλακή.


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ






Πηγή: www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com