Facebook

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Μεσάνυχτα με την... Κάρλα




Στη δεκαετία του 20' διαδραματίζονται τα γεγονότα που απεικονίζει η νέα ταινία του Γούντι Άλεν, στην οποία θα πρωταγωνιστεί η σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί, Κάρλα Μπρούνι.




Η πρώτη κυρία της Γαλλίας, η σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί Κάρλα Μπρούνι, είναι ως γνωστόν, η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας του Γούντι Αλεν με τίτλο "Μεσάνυχτα στο Παρίσι".
Η Κάρλα θα φιγουράρει στην διαφημιστική αφίσα της ταινίας μαζί με την συμπρωταγωνίστρια της Μάριον Κουτιγιάρ, καθώς και τους Οουεν Ουίλσον και Κάθι Μπείτς, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του διάσημου σκηνοθέτη.
Στη ταινία παίζουν ακόμη η γαλλίδα ηθοποιός Μαριόν Κοτιγιάρ και οι Αμερικανοί συνάδελφοί της Όουεν Ουίλσον και Ρέιτσελ Μακ ’νταμς, γυρίζεται σε ένα σοκάκι μιας παρισινής συνοικίας και σε ένα κτίριο τα παράθυρα του οποίου είναι καλυμμένα με μαύρες κουρτίνες.
"Η ταινία θα είναι μια ρομαντική κομεντί που αφορά μια οικογένεια που φτάνει στο Παρίσι για κάποιες δουλειές. Περνά διάφορες ταλαιπωρίες και μπελάδες αλλά το σενάριο θα είναι τελικά ένας ύμνος στην αγάπη " ανέφερε ο εκπρόσωπος του Γούντι Αλεν υπογραμμίζοντας ότι για πρώτη φορά ο σκηνοθέτης ανακοινώνει τα σχέδιά του, τους πρωταγωνιστές του, τον τίτλο της ταινίας του και την ιστορία της.
Να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος σκηνοθέτης αποκάλυψε την υπόθεση της ταινίας, τον τίτλο της, αλλά και τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.
Πρόκειται για μια ρομαντική κομεντί που αφηγείται την ιστορία μιας οικογένειας η οποία μεταβαίνει για δουλειές στη Γαλλία. Μολονότι πολλές διασημότητες θα εμφανιστούν στην ταινία, οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες της περιοχής ακόμη δεν έχουν καταφέρει να δουν κανέναν εκτός από τον ίδιο τον Γούντι ’λεν ο οποίος εμφανίστηκε μόνο για μια στιγμή στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια μπήκε σε ένα λευκό αυτοκίνητο και έφυγε για να γευματίσει.
Στην περιοχή δεν έχουν ληφθεί ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας για να απομακρύνονται οι "περίεργοι". Στο κτίριο πάντως έχει αναρτηθεί μια πινακίδα που αναφέρει ότι γίνονται γυρίσματα μιας ταινίας "που διαδραματίζεται στη δεκαετία του '20".




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com