Facebook

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Ποιος Κριστιάνο Ρονάλντο;




Όπου πάει τραβάει τα φλας της δημοσιότητας πάνω του. Πως λέμε αυτόν δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του; Ακριβώς το αντίθετο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που του ταιριάζει η έκφραση ''τον ξέρουν και οι πέτρες''. Η' μήπως όχι;




O Πορτογάλος σούπερ σταρ αφού έκλαψε στις προηγούμενες μεγάλες διοργανώσεις και... έφτυσε στη Ν. Αφρική, συνεχίζει τις διακοπές του λίγο πριν ξεκινήσει τη συνεργασία του με τον Μουρίνιο στη Ρεάλ.

Σε μία από τις εξόδους του στη Νέα Υόρκη όπου βρίσκεται, ο προσφάτως μπαμπάς Κριστιάνο πήγε να δειπνήσει σε ένα εστιατόριο.

Με το που πάτησε το πόδι του εκεί, ένας από τους πελάτες δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του βλέποντας τον Ρονάλντο στο ίδιο μέρος στο οποίο δειπνούσε.

Έκπληκτος αναφώνησε: "Ω, Θεέ μου! Είναι ο ...Situation!!"

Ο ποιος;

Ο πελάτης του εστιατορίου δεν είχε ιδέα ποιος ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο και τον μπέρδεψε με τον Μάικ Σορεντίνο που πρωταγωνιστεί με το παρατσούκλι ''The Situation'' στο τηλεοπτικό ριάλιτι του MTV "Jersey Shore".

Προφανώς η τάση του Ρονάλντο να επιδεικνύει συνεχώς το - κατά τα άλλα γυμνασμένο – σώμα του, προκάλεσε σύγχυση αφού και ο Σορεντίνο φροντίζει να κάνει το ίδιο (όπως βλέπετε και στην φωτογραφία).

Για την... ιστορία, λίγη ώρα αργότερα στο εστιατόριο βρέθηκε και ο κιθαρίστας των Rolling Stones Κιθ Ρίτσαρντς, ο οποίος σε αντίθεση με τον Πορτογάλο άσο αναγνωρίστηκε... σωστά σύμφωνα με την New York Post

Ο ''The Situation'' ο οποίος "αναγνωρίστηκε" στο πρόσωπο του CR7





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com