Facebook

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Τα ζώα ψηφίζουν... Ισπανία!




Αν πιστέψουμε τις "προφητείες" του ζωικού βασιλείου, τότε η Ολλανδία έχει ελάχιστες πιθανότητες το βράδυ της Κυριακής να κατακτήσει το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο στην ιστορία της.





Μετά από το διάσημο πλέον χταπόδι-μέντιουμ Paul, που προέβλεψε σε ενυδρείο του Ομπερχάουζεν ότι η Ισπανία θα πάρει την κούπα, αποφάσισαν να δοκιμάσουν τις μαντικές ικανότητές τους και άλλα ζώα σε διάφορα μέρη του κόσμου, με την πλάστιγγα να γέρνει πλέον ξεκάθαρα υπέρ της ομάδας του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.

Στην Αυστραλία για παράδειγμα ζήτησαν από τον Harry, έναν πελώριο αλιγάτορα βάρους 700 κιλών, να προβλέψει "ποιά ομάδα θα κατακτήσει το Μουντιάλ": το ερπετό χρειάστηκε λιγότερο από ένα λεπτό για να βγει από το νερό και να φάει ένα κοτόπουλο (!) που είχε κρεμασμένο πάνω του την ισπανική σημαία , αφήνοντας ανέγγιχτο αυτό με την ολλανδική σημαία.

"Από τον τρόπο που άρπαξε το άμοιρο κοτόπουλο και από το διάστημα που χρειάστηκε μέχρι να το κάνει, συμπεραίνουμε ότι το ματς θα είναι σκληρό και επιθετικό και θα λήξει 1-0 υπέρ της Ισπανίας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μικ Μπερνς, ιδιοκτήτης του πάρκου Crocosaurus Cove, στο οποίο ζει ο αλιγάτορας.

Τα πράγματα δεν πήγαν όμως καλύτερα για τους "οράνιε" ούτε στην Ταϊλάνδη, και συγκεκριμένα στον ζωολογικό κήπο του Κιανγκ Μάι.

Εκεί ένα πάντα ονόματι Lin Ping κλήθηκε να επιλέξει μεταξύ δύο δοχείων με γάλα και τελικά ήπιε από εκείνο που είχε τα χρώματα της Ισπανίας! Τυχαίο; Θα δείξει το βράδυ της Κυριακής...





Πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com