Facebook

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Πάτρα: Θρίλερ με απαγωγή επιχειρηματία - Οι δράστες πήραν τα λύτρα που ζήτησαν!


Οι δράστες πήραν τα ξημερώματα μία βαλίτσα με 90.000€...
Οι αδίστακτοι δράστες είχαν ξεκαθαρίσει στην οικογένεια του επιχειρηματία, πως αν τα ξημερώματα δεν έπαιρναν στα χέρια τους μία βαλίτσα με 90.000€ θα τον σκότωναν. Οι στενοί του συγγενείς φοβήθηκαν και κανόνισαν το ραντεβού χωρίς να ειδοποιήσουν την αστυνομία.

Τα ξημερώματα πήγαν σε ερημική τοποθεσία στην Αθήνα και έδωσαν στους απαγωγείς τα λύτρα που είχαν ζητήσει. Λίγη ώρα αργότερα, ο επιχειρηματίας επέστρεφε στο σπίτι του. "Με χτυπούσαν και δεν με άφηναν να δω τίποτα" ήταν τα πρώτα του λόγια. "Φοβόμουν και ήξερα πως δεν θα διστάσουν να με σκοτώσουν αν δεν έπαιρναν τα χρήματα που ζητούσαν".

Η απαγωγή του επιχειρηματία έγινε την περασμένη εβδομάδα στο κέντρο της πόλης. Οι δράστες του είχαν στήσει καρτέρι έξω από την επιχείρησή του και όταν τον είδαν να πλησιάζει στο σημείο που παραμόνευαν, πετάχτηκαν και τον έβαλαν μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Από εκείνη τη στιγμή άρχισαν να τηλεφωνούν στην οικογένειά του και να ζητούν λύτρα και φυσικά να μην ειδοποιηθεί η αστυνομία. Πλέον οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, αλλά υπάρχει αισιοδοξία, ότι τελικά οι δράστες θα εντοπιστούν και θα συλληφθούν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com