Facebook

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Καιρός Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010


Α’στατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Βόρεια, την Κεντρική και τη Δυτική Ελλάδα καθώς επίσης και το Βόρειο Αιγαίο και τοπικές νεφώσεις στις υπόλοιπες περιοχές περιμένουμε τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 29 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 18 ως 32 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 ως 28 στη Δυτική Ελλάδα, από 19 ως 32 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 20 έως 32 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριοι με σταδιακή ενίσχυση σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί – νοτιοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά από το απόγευμα στα κεντρικά τμήματα σχεδόν θυελλώδεις.

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 28-29 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Ν. Ευβοϊκό ισχυροί ενώ το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση.

Λίγες νεφώσεις οι οποίες το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 29 βαθμούς. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com