Facebook

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Θα παίζουν 3 μέρες!


Παίζουν τένις πάνω από δέκα ώρες! Νίκολας Μαχού και Τζον Ισνερ θα παίξουν για τρίτη μέρα το ίδιο ματς καθώς σταμάτησαν στο 59-59 games στο πέμπτο μεταξύ τους σετ.
Παίζουν τένις δέκα ώρες! Νίκολας Μαχούτ και Τζον Ισνερ βρίσκονται εδώ και... δύο μέρες στο τρίτο σετ του μεταξύ τους αγώνα, ο οποίος δεν λέει να τελειώσει! Σκορ; 57-57 games!

Ενα σετ που θα κρατήσει τουλάχιστον τρεις μέρες θα έχουν να θυμούνται Τζον Ισνερ και Νίκολας Μαχού. Οι δύο τους έχουν μείνει στον 1ο γύρο του Wibledon 2010 ενώ οι υπόλοιποι τενίστες έχουν προχωρήσει στον δεύτερο γύρο (και κάποιοι στον τρίτο) του τρίτου τουρνουά Grand Slam της σεζόν.

Το κοντέρ έχει σταματήσει στο 5ο σετ και τα games είναι 59-59! Ναι, ναι, ναι, 59-59! Το ματς είχε διακοπεί την Τρίτη (22/06), λόγω σκότους και δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί ούτε την Τετάρτη (23/06). Οι δύο αθλητές έχουν σπάσει τα κοντέρ όσον αφορά την μεγαλύτερη διάρκεια, καθώς ο μεταξύ τους αγώνας έχει διαρκέσει μέχρι στιγμής πάνω απο δέκα ώρες!

Σημειώνεται ότι όλα αυτά συμβαίνουν επειδή ο κανοσμισμός δεν επιτρέπει tie break στο 5ο σετ και με το ματς στο 2-2, οι διαφορές των δύο πρέπει να λυθούν με κάποιον από τους δύο να παίρνει διαφορά δύο game.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com