Facebook

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Το 2050 περιμένουν τον Χριστό οι Αμερικανοί


Ο Ιησούς Χριστός θα είναι και πάλι κοντά μας κάπου στο 2050, υποστηρίζει το 41% των Αμερικανών που πήραν μέρος στην έρευνα του Pew Research Center For The People and The Press/Smithsonian Magazine.
Η πεποίθηση αυτή συνοδεύεται από μια απαισιοδοξία ότι μέχρι εκείνη τη χρονολογία θα γίνει ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος ενώ θα βιώσουμε μια παγκόσμια κρίση στην ενέργεια.

Κατά τα άλλα, το 71% των ερωτηθέντων θεωρεί ότι μέχρι το 2050 ο καρκίνος θα βρει το δάσκαλο του, το 81% ότι οι υπολογιστές θα συμπεριφέρονται σαν άνθρωπο, ενώ το 53% πιστεύει ότι θα πεταγόμαστε εύκολα για έναν καφέ μέχρι το διάστημα.

Το Minority Report και οι υπόλοιπες sci-fi ταινίες του σήμερα, φαίνεται ότι έχουν μπει στη συνείδηση του κόσμου, καθώς πέντε στους δέκα πιστεύουν ότι οι επιστήμονες θα μπορούν να διαβάζουν τις σκέψεις των ανθρώπων με τη μέθοδο του scanning, έξι στους δέκα θεωρεί ότι το χαρτί και το μολύβι θα είναι άγνωστες λέξεις για τα πιτσιρίκια του 2050, ενώ το 31% βρίσκει σίγουρη μια σύγκρουση αστεροειδούς στη με τη Γη.

Όσον αφορά την πολιτική, μάλλον η Χίλαρι Κλίντον δεν θα τα καταφέρει να εκλεγεί τα επόμενα χρόνια πρόεδρος των ΗΠΑ, εκτός αν βγει φόρμουλα που σε κάνει αθάνατο, καθώς οι περισσότεροι αμερικανοί πιστεύουν ότι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος στην ιστορία των ΗΠΑ θα βγει το 2050.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com