Facebook

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024

Προγνωστικά Στοιχήματος - Παρασκευή 19/01/2024 Euroleague: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ για την 22η αγωνιστική της Euroleague 2023-24 (EL). 

  • 19/01/2024, 21:15 GR ΟΑΚΑ, Αθήνα 
  • Ο Λεσόρ έχει 13/14 ματς με 10+ πόντους στη στατιστική του. 
  • Ο Κέντρικ Ναν τρέχει σερί 28/28 βολών στη EuroLeague.




ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΝΕΑ 

Παναθηναϊκός (13-8)


Panathinaikos OPAP
 Σε τρομερή κατάσταση βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα έριξε στο καναβάτσο τη Μονακό εντός έδρας με 88-63 και βελτίωσε στο 13-8 το ρεκόρ του στη EuroLeague. 

Οι “πράσινοι” μερικές ώρες αργότερα έκαναν το 14/14 στο ελληνικό πρωτάθλημα (92-76 το Λαύριο) και παρά το γεγονός ότι συνεχίζουν δίχως τον Βιλντόσα, η ψυχολογία τους βρίσκεται στα ύψη! 

Εκτός είναι ακόμα οι Μπαλτσερόφσκι και Μαντζούκας, ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Αντετοκούνμπο. Αντιθέτως, πλέον είναι διαθέσιμος ο Παπαπέτρου. Σημειώστε επίσης πως η ομάδα του Αταμάν έχει απολογισμό 8-3 εντός έδρας, με ενεργητικό 82 πόντους μέσο όρο και παθητικό 78.4. 

“Το παιχνίδι με την Παρτιζάν θα είναι δύσκολο, πρόκειται για έναν τελικό για εμάς”, ήταν η ατάκα του Εργκίν Αταμάν.


Παρτίζαν (11-10)

partizan bc logo
Από νίκη έρχεται και η Παρτιζάν, η οποία μετά το εντός έδρας 88-79 επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, βελτίωσε στο 11-10 το ρεκόρ της στη EuroLeague. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μερικές ώρες αργότερα έριξε στο καναβάτσο την Τσιμπόνα με 87-74 για το 12-4 στην Αδριατική Λίγκα και θα μπει με καλή ψυχολογία στο ΟΑΚΑ για το διπλό. Θα τα καταφέρει; 

Δεν το γνωρίζουμε με βεβαιότητα, ωστόσο προέκυψε ο τραυματισμός του Κέβιν Πάντερ, ο οποίος τέθηκε νοκ-άουτ και αλλάζει τα σχέδια του Ομπράντοβιτς και των συνεργατών του. Η Παρτιζάν εκτός έδρας έχει απολογισμό 3-8 μέχρι σήμερα στην κορυφαία διοργάνωση, οι παίκτες της σκοράρουν 84.5 πόντους μέσο όρο και την ίδια στιγμή δέχονται περί τους 84. 

“Ο Παναθηναϊκός είναι σε μία εξαιρετική φόρμα, παίζουν πολύ καλά. Η ατμόσφαιρα είναι καλή, ένιωσα κατευθείαν την ένταση. Το ξέρουμε ότι θα έχει τρομερή ατμόσφαιρα, μετά από πολύ καιρό ο Παναθηναϊκός είναι στην κορυφή της Euroleague, αυτή είναι η ομάδα που έφτιαξαν, με τις μεγαλύτερες φιλοδοξίες”, σχολίασε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Euroleague logo

Περίεργο ματς για ποντάρισμα, καθώς η Παρτιζάν δεν είναι τόσο κακή όσο δείχνουν οι αποδόσεις της αναμέτρησης, ωστόσο ούτε τον Παναθηναϊκό μπορούμε να κοντράρουμε στην κατάσταση που βρίσκεται. Επειδή, λοιπόν, αυτά τα ματς “αρέσουν” στον Κώστα Σλούκα και επειδή η άμυνα των Σέρβων δεν είναι και η πιο σκληρή της διοργάνωσης -κάθε άλλο θα λέγαμε- αποφασίσαμε να στηρίξουμε τον αρχηγό του “τριφυλλιού” στο προσωπικό του over σε πόντους και ασίστ, όπως θα δείτε στη συνέχεια.


Πρόταση: Σλούκας Over 16,5 πόντοι και ασίστ – 1.95


Πηγή: Hellasbet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com