Facebook

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

Κατασκευή Ιστοσελίδων και όχι μόνο!

Ξεχωρίστε από το πλήθος! Φιλοσοφία μας είναι η κατασκευή ιστοσελίδας με σχεδιασμό που θα την ξεχωρίσει από το πλήθος, χρησιμοποιώντας σε αρμονία, τα χρώματα, το λογότυπο, τις φωτογραφίες και τα κείμενα , με αποτέλεσμα μια εικόνα ιστοσελίδας η οποία δημιουργεί τις προϋποθέσεις για την σωστή αναγνώριση της εταιρίας σας. 


Γιατί πρέπει να συνεργαστείτε μαζί μας;
1. Είμαστε full-service Digital Agency από το 2002.
2. Μας έχουν εμπιστευτεί πάνω από 3000 επιχειρήσεις διεθνώς.
3. Συνεργασία με αφιερωμένο στο project σας web developer (one-on-one).
4. Σχεδιασμός ιστοσελίδας με Responsive Web Design & SEO ready
5. Παράδοση έργου γρήγορα, ποιοτικά και σύμφωνα με το εγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.
6. Πρόταση στρατηγικής για SEO και διαφήμιση ιστοσελίδας μετά την παράδοση του έργου. 
7. Τεχνική υποστήριξη ιστοσελίδας 24/7 μετά την ολοκλήρωση του έργου.




DIGITAL MARKETING
Σας προσφέρουμε στοχευμένο στο αποτέλεσμα Internet Marketing, που αποτελεί τη «καρδιά» της σημερινής επιχείρησης και εξασφαλίζει την πώληση των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. 

Για την επιτυχία σας σε μια ανταγωνιστική αγορά θα προετοιμάσουμε ένα σχέδιο marketing για τη μετατροπή των ιδεών σε στρατηγικές και των στρατηγικών σε ενέργειες, στην αγορά που απευθύνεστε και θέλετε να επεκταθείτε, τοπικά – εθνικά – διεθνώς. 

Γιατί πρέπει να συνεργαστείτε μαζί μας;
1. Είμαστε full-service Digital Agency από το 2002.
2. Μας έχουν εμπιστευτεί πάνω από 3000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα και διεθνώς.
3. Θα συνεργαστείτε με πιστοποιημένο Google Adwords digital marketing specialist.
4. SEO βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.
5. Έχουμε δημιουργήσει επιτυχημένες καμπάνιες στα Social Media.
6. Εκτέλεση marketing καμπάνιας σύμφωνα με το εγκεκριμένο πλάνο και χρονοδιάγραμμα.  





Αξιόπιστη Φιλοξενία Ιστοσελίδων
Η MANBIZ ISP θα φιλοξενήσει την Ιστοσελίδα σας σε αξιόπιστους cloud servers, σε τελευταίας τεχνολογίας Datacenter, στο Λονδίνο. Το Cloud Hosting συνδυάζει τα οφέλη τόσο της τεχνολογίας cloud για μέγιστο Uptime όσο και το χαμηλό κόστος. Οι εξαιρετικά προηγμένες cloud υποδομές, εξασφαλίζουν ασφάλεια, υψηλότερη αξιοπιστία και μέγιστη διαθεσιμότητα για το site σας.

Με το Cloud Hosting της MANBIZ ISP, μπορείτε να απολαμβάνετε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες web hosting σε τιμές παρόμοιες με ενός απλού shared hosting.

Είναι ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις, photo gallery sites, portfolio sites, μικρομεσαία e-shops και οποιονδήποτε θέλει να απολαμβάνει την ασφάλεια και αξιοπιστία που παρέχει το cloud hosting. 

Περιβάλλον διαχείρισης: 
Παρέχεται εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης, μέσα από το οποίο μπορείτε με 1 κλικ να εγκαταστήσετε δεκάδες εφαρμογές για Blogs, eCommerce, Διαχείριση Περιεχομένου, Στατιστικά κτλ. 

Αποτελεσματικό Support: 
Το Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης της ΜΑΝΒΙΖ θα είναι δίπλα σας για ότι προκύψει σχετικά με τις υπηρεσίες σας, φιλικά και άμεσα, μέσω email, ticket και τηλεφωνικά καθημερινά, Σαββατοκύριακα και αργίες. 

30 ημέρες Εγγύηση Επιστροφής Χρημάτων: 
Μπορείτε να αισθάνεστε σιγουριά με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων, η οποία στη ΜΑΝΒΙΖ διαρκεί για 30 ολόκληρες ημέρες, από την ημερομηνία αγοράς του πακέτου σας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com