Facebook

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

Τα 13 στάδια που περνάς όταν έχεις πολύ καιρό να κάνεις σεξ

Έχει συμβεί σε όλους. Κάποια στιγμή έρχεται μία περίοδος στη ζωή που, είτε γιατί είσαι χωρισμένη, είτε γιατί δεν μπορείς να σταυρώσεις σχέση, είτε γιατί κάτι πάει στραβά με τ' άστρα και τους πλανήτες, το σεξ το ζεις μόνο ως ανάμνηση. 
Για όλες αυτές τις φορές και για όσες (ελπίζουμε ότι δεν) θα έρθουν στο μέλλον, προσπαθήσαμε να περιγράψουμε όσο πιο πιστά γίνεται τα στάδια αυτής της άχαρης πλην αστείας φάσης.



1. Ευτυχισμένη στην άγνοιά σου
Όσο ακόμα είσαι σε αυτό το στάδιο, δεν ξέρεις για πόσο καιρό πρόκειται να μείνεις χωρίς σεξ. Ε λοιπόν αυτή η άγνοια είναι σωτήρια. Κι αυτό γιατί σε κρατάει αισιόδοξη, κρατάει την ελπίδα ζωντανή. Σκέφτεσαι "δεν μπορεί, θα ξανασυμβεί. Όπως έχει τύχει άλλωστε και τόσες φορές στο παρελθόν" και την ίδια στιγμή το σύμπαν προσπαθήσει να κρατήσει την κοιλιά του από τα γέλια. 

2. Άρνηση
Κοντεύεις ένα μήνα off, οπότε επαναλαμβάνεις στις φίλες σου "Σιγά, ένας μήνας δεν είναι και τόσο μεγάλο διάστημα πια" (μπας και το πιστέψεις κι εσύ η ίδια).


3. Αποδοχή της κατάστασης
"Πάει καιρός από τότε, πολύς καιρός", λες με μία έκφραση νοσταλγίας στο πρόσωπό σου.  Η τελευταία φορά που έκανες σεξ αρχίζει να μοιάζει σαν ένα μακρινό, απροσδιόριστο όνειρο *ένα δάκρυ κυλά*


4. Νιώθεις μια φούντωση, μια φλόγα
Έχεις φτάσει σε ένα σημείο που δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο πέρα από το σεξ. Όλα γυρίζουν γύρω από αυτό. Κάθε ατάκα στ' αυτιά σου φτάνει ως πρόστυχο υπονοούμενο, κάθε άντρας στα μάτια σου φαίνεται λουκουμάκι και κουκλακι κι ας μην είναι. 


5. Όλοι οι άντρες είναι εν δυνάμει εραστές Δεν τολμάει να σε κοιτάξει έστω και τυχαία άνθρωπος και αμέσως σκέφτεσαι "Γιατί με κοιτάει έτσι αυτός;", "Λες να με θέλει;", "Να κάνω την πρώτη κίνηση ή θα φανεί ότι λυσσάω;"


6. Μπαίνεις δυναμικά στον αγώνα
Παίρνεις απόφαση ότι οι παρτενέρ δεν θα έρθουν ουρανοκατέβατοι και αποφασίζεις να βάλεις κι εσύ το χεράκι σου προκειμένου να βοηθήσεις την κατάσταση. Κατεβάζεις κάθε εφαρμογή που θα μπορούσε να σε φέρει πιο κοντά στο σεξ και υπόσχεσαι στον εαυτό σου ότι από εδώ και πέρα θα βγαίνεις πολύ περισσότερο. Φυσικά, μετά από μερικά αποτυχημένα Tinder- ραντεβού, η διάθεσή σου πέφτει ακόμη περισσότερο.


7. It's a fact: Νιώθεις χάλια 
Αναρωτιέσαι τι λάθος κάνεις, τι φταίει, τι έχει πάει στραβά και ρίχνεις όλες τις ευθύνες στον εαυτό σου κάνοντας σου ένα ωραιότατο bullying. Στο μυαλό σου στριφογυρίζουν όλες εκείνες οι αποτυχημένες προσπάθειες για σεξ (των τελευταίων 5 χρόνων) ενώ παράλληλα ψάχνεις να δεις αν υπάρχει κάποιος σύλλογος για γυναίκες που βρίσκονται στην κατάσταση σου. 


8. Αυτοί που κάνουν σεξ ανήκουν στο απέναντι στρατόπεδο 
Σου τη δίνει στα νεύρα όποιος έχει την ευκαιρία να κάνει σεξ. Γνωστοί άγνωστοι, single δεσμευμένοι, όλοι.


9. Η απελπισία είναι ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου 
Για να νιωσεις καλύτερα προσπαθείς να το πάρεις απόφαση μία και καλή: "ΔΕΝΘΑΞΑΝΑΚΑΝΩΠΟΤΕΣΕΞ". 


10. Γίνεσαι εύθραστη
Η κατρακύλα συνεχίζεται αφού σε αυτό το στάδιο αρχίζουν και σε πιάνουν οι συναισθηματισμοί σου και σκέφτεσαι ότι δεν θα ξαναφιλήσεις/ αγκαλιάσεις/ μιλήσεις τρυφερά (ή και πρόστυχα) σε κανέναν. 


11. Βλέπεις την θετική πλευρά της κατάστασης

Αποφασίζεις να δεις την κατάσταση πιο ώριμα. Να τη φιλοσοφήσεις. "Το σεξ είναι και κάπως επικίνδυνο, τόσα ΣΜΝ, τόσοι κίνδυνοι", σκέφτεσαι. Άσε που,μερικές φορές, σε πονάει και η μέση σου μετά από αυτό. 


12. Βρίσκεις καινούρια ενδιαφέροντα 
Κρατάς τον εαυτό σου απασχολημένο για να μη σκέφτεσαι πόσο καιρό απέχεις από το σεξ: περνάς περισσότερο χρόνο με τους γονείς σου, βγαίνεις πιο συχνά με τις φίλες σου, κάνεις (οικειοθελώς) υπερωρίες στη δουλειά.


13. Και τότε -ΜΠΟΥΜ- επιστρέφεις δυναμικά στο παιχνίδι 

Και μία μέρα (ή ένα βράδυ τέλος πάντων), τη μοναδική που δεν σου είχε περάσει καθόλου από το μυαλό η υπόθεση σεξ, εκεί ακριβώς που δεν το περιμένεις *ταράν ταν ταν* συμβαίνει το θαύμα και μπαίνεις ξανά στο παιχνίδι. Σύμπαν, τώρα μπορείς να φας τη σκόνη μου.  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com