Facebook

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016

Τα 8 είδη σεξ που θα κάνεις στα 20s σου


Τα 20something. Η περίοδος που θα νιώσεις για πρώτη φορά ενήλικας, που θα βρεις την πρώτη σου δουλειά, το πρώτο σου σπίτι, που θα ερωτευτείς μια και δυο (και τρεις και τέσσερις , το έπιασες ε;) φορές και που θα κάνεις - ή έτσι σου ευχόμαστε τουλάχιστον - πολύ σεξ. 

Άραγε ποια από τα παρακάτω είδη σεξ έχεις κάνει εσύ;

1. To one night stand, που σε αφήνει τελείως αδιάφορη
Συχνά κατηγορούμε τον εαυτό μας που δεν έχουμε την μαγική ικανότητα να διαχωρίζουμε τα συναισθήματα μας από το σεξ. Ε, αυτή η εμπειρία θα σου αποδείξει ότι μια χαρά μπορείς - κάτω από συγκεκριμένες περιστάσεις πάντα. Πέρασες όμορφα  μαζί του, δεν το μετάνιωσες στιγμή, αλλά ως εκεί. Δεν καίγεσαι κιόλας για ένα repeat. Όλα καλά κι όλα ωραία.


2. Το one night stand που σε αφήνει ΤΡΕΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΑΒΗ μαζί του
Τι συνέβη στο νούμερο 1; Ε το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει εδώ, πράγμα που είναι ταυτόχρονα τέλειο αλλά και βασανιστικό. Δεν μπορείς να σταματήσεις να τον σκέφτεσαι ενώ κάθε φορά που ακούς ήχο μηνύματος, πετάγεσαι μήπως και σου έχει στείλει ΑΥΤΟΣ (τζίφος όμως). Εντάξει, ξέρεις ότι υπερβάλλεις λίγο -ίσως και πολύ- αλλά σου έχει κολλήσει. Μην ανησυχείς, θα σου περάσει. Εκτός κι αν νιώθει κι εκείνος το ίδιο και προχωρήσει το πράγμα. Ποτέ δεν ξέρεις.
3. Σεξ μετά από τσακωμό με τον φίλο σου
Δεν είναι αστικός μύθος. Ορισμένες από τις πιο καυτές στιγμές έχουν έρθει μετά από ένα γερό τσακωμό με υστερίες και φωνές. Τη μια στιγμή του φωνάζεις ότι θέλεις να χωρίσετε γιατί δε σου δίνει σημασία και την άλλη βρίσκεται από κάτω του. Λίγο η ένταση της στιγμής, λίγο που είναι τόσο σέξι όταν θυμώνει πώς να αντισταθείς;
4. Σεξ με  έναν φίλο σου
ΠΟΤΕ δεν είχες σκεφτεί τον Κώστα έτσι. Δεν έχεις μάθει όμως ότι ΠΟΤΕ δεν πρέπει να λες "ΠΟΤΕ"; Γιατί κάπως έτσι και μετά από λίγα ποτά και πολύ γέλιο κατέληξες στο κρεβάτι του. Την επόμενη μέρα ή που θα το μετανιώσεις και θα κάνεις λες και δεν έγινε τίποτα ή που αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι ίσως υπάρχει κάτι μεταξύ σας.
5.  Σεξ μέσω skype με το φίλο σου που μένει/σπουδάζει σε άλλη πόλη
Αν κάποιος έχει πραγματικά  περάσει ωραία κάνοντας cyber σεξ παρακαλούμε να επικοινωνήσει με τα γραφεία του Cosmo και να διηγηθεί τι ακριβώς του άρεσε σε αυτή την . αμήχανη φάση που ναι μεν θέλεις να την απολαύσεις, αλλά δεν μπορείς. Και πως να μπορέσεις δηλαδή όταν σου περνάνε ένα εκατομμύριο σκέψεις από το μυαλό του τύπου "Κλείδωσα την πόρτα;" , "Αν μπουκάρει μέσα ο μπαμπάς μου;" , "Καλά έτσι φαίνομαι όταν κάνω σεξ;" , "Ωχ φρίζαρε η οθόνη! Χαχα τι αστεία που είναι η φάτσα του όταν τελειώνει". Αν δεν έχεις καλό wi-fi άστο μην μπεις ΚΑΝ στον κόπο!

6.  Σεξ στις τουαλέτες κάποιου κλάμπ/μπαρ/εστιατορίου
Αρχικά, να πούμε ότι αυτό ΔΕΝ επιτρέπεται. Έπειτα, ας κάνουμε εικόνα το εξής σκηνικό: είσαι έξω με το φίλο σου, σε συνοδεύει στις τουαλέτες και ΚΑΤΑ ΤΥΧΗ είναι άδειες. Σου έρχεται μια τρελή ιδέα, κάτι που ήθελες καιρό να δοκιμάσεις αλλά πάντα κάτι (obviously)  σε κράταγε πίσω: Να κάνεις σεξ με το φίλο σου στις τουαλέτες. Οπως όλα τα ωραία και ριψοκίνδυνα πράγματα, έτσι κι αυτό μετά από λίγο τελειώνει γιατί όλο και κάποιος θα χτυπήσει την πόρτα. Όσο για την έξοδο θα είναι ολίγον walk of shame με εσένα να κοιτάς το πάτωμα κόκκινη σαν ντομάτα, προσπαθώντας να αποφύγεις τα βλέμματα τύπου "σας πιάσαμε στα πράσα" από τους υπόλοιπους θαμώνες. 
7. Πρωκτικό σεξ gone wrong
Σε τι νομίζεις ότι αναφερόταν η Άννα Βίσση όταν τραγουδούσε το κομμάτι που λέει "Αμηχανιίιιιιααααααα, αμηχανιιίαααα"; 
8.  Κίνκι Σεξ
Πίστευες πως ήσουν πολύ γλυκούλα και τρυφερή στο θέμα του σεξ μέχρι που ήρθε αυτός ο ΚΑΠΟΙΟΣ και σου άλλαξε τα δεδομένα. Το σεξ μαζί του είναι έντονο, κίνκι και για πρώτη φορά βγαίνεις από την comfort zone σου και δοκιμάζεις πράγματα που ποτέ δεν είχες φανταστεί ότι θα έκανες. Και εις ανώτερα!

Πηγή: cosmopolitan



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com