Facebook

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ληστές με λοστούς σκόρπισαν τον τρόμο στα Εξάρχεια

Τρεις φορές μέσα σε μιάμιση ώρα χτύπησαν οι ληστές με τους λοστούς στην περιοχή των Εξαρχείων. Στο στόχαστρό τους μπήκαν δύο φαρμακεία και ένα super market. Οι αστυνομικοί αν και σε κοντινή απόσταση δεν κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους συλλάβουν.


Με οργανωμένο σχέδιο σχέδιο σπείρας που χτυπάει καταστήματα και φαρμακεία μοιάζουν οι χθεσινές επιθέσεις στην περιοχή των Εξαρχείων. Το πρώτο χτύπημα έγινε στις επτά το απόγευμα. Οι 4 άγνωστοι μπήκαν με τους λοστούς στα χέρια σε φαρμακείο της οδού Καλλιδρομίου, άρπαξαν 500 ευρώ και εξαφανίστηκαν πριν προλάβει να ενημερωθεί η αστυνομία. Οι αστυνομικοί, αν και το τμήμα είναι σε πολύ κοντινή απόσταση δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες.
Οι ληστές σαράντα λεπτά αργότερα χτύπησαν και δεύτερη φορά. Αυτή τη φορά έβαλαν στο στόχαστρο το φαρμακείο στη συμβολή των οδών Εμμ. Μπενάκη και Μεταξά. Οι δράστες σε αυτή την επίθεση ήταν 5. Απείλησαν τον φαρμακοποιό με λοστούς πήραν 100 ευρώ από το ταμείο και εξαφανίστηκαν.
Παρά τις έρευνες οι αστυνομικοί δεν βρήκαν το παραμικρό ίχνος των δραστών. Στις οκτώ και μισή και πάλι μια ομάδα ανδρών με λοστούς επιτέθηκε αυτή τη φορά σε super market στην οδό Σουλτάνη, το σκηνικό επαναλήφθηκε για τρίτη φορά.

πηγή:newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com