Facebook

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Δείτε σπάνιες γυμνές φωτογραφίες της Marilyn Monroe!




«12 φωτογραφίες της Marilyn Monroe». Αυτός είναι ο τίτλος της έκθεσης του φωτογράφου Lawrence Schiller, που εκτίθενται στην γκαλερί Duncan Miller, του Los Angeles.


Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 22 Οκτωβρίου έως και τις 26 Νοεμβρίου, και αποτελεί σπάνιο φωτογραφικό ντοκουμέντο, καθώς οι εν λόγω φωτογραφίες είναι οι τελευταίες στις οποίες πόζαρε η ξανθιά σεξοβόμβα, δυο μήνες πριν πεθάνει!

Τις φωτογραφίες είχε τραβήξει ο Lawrence κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας «Something’s Got to Give», το 1962.

Ο φωτογράφος, ενθουσιασμένος από το βεληνεκές της Monroe, θυμάται την απίστευτη ικανότητα της να «δίνει σχήμα και φως στο πρόσωπο και στο σώμα της. Είχε Είχε απίστευτα καλή σχέση με το φακό και ήξερε τι απαθανάτιζε κάθε στιγμή η φωτογραφική μηχανή.

Αν της έδινες ένα φουλάρι ήξερε πως να παίξει με αυτό όπως ένα παιδί ήξερε να παίζει με τα παιχνίδια του. Αν της έδινες ένα μπικίνι ήξερε ακριβώς την κατάλληλη στιγμή να το βγάλει κι όταν το έκανε».

Καταλήγει μάλιστα, πως η ξανθιά σεξοβόμβα με αυτόν τον τρόπο κατάφερνε να «σβήνει» ακόμα και την Liz Taylor απ όλα τα εξώφυλλα!











ΠΗΓΗ : parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com