Facebook

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Dancing with the stars Νο 1-3!



Αστεράτος ο Παναθηναϊκός, σπουδαία νίκη 3-1 τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Δύο γκολ από φάουλ (Κλέιτον, Λέτο), άλλο ένα από τον Κουίνσι, πρωτιά και ...χορογραφίες. Ναυάγιο ο ΠΑΟΚ.





Ο Παναθηναϊκός, όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ, νίκησε κατά κράτος τον ΠΑΟΚ με 3-1 στην Τούμπα και ανέβηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τον Ατρόμητο, έχοντας όμως και δυο ματς λιγότερα.

Οι πράσινοι με ποδόσφαιρο κατοχής και καλή κυκλοφορία προηγήθηκαν 1-0 στο πρώτο μέρος με το φάουλ του Κλέιτον και στο δεύτερο μέρος κυριάρχησαν πλήρως και σημείωσαν άλλα δυο γκολ με τους Κουίνσι και Λέτο, ο οποίος σκόραρε επίσης με φάουλ. Ο ΠΑΟΚ είχε σε κακή μέρα όλες του τις γραμμές, με τον Σνάουτσνερ να είναι χειρότερος όλων και τον Βιεϊρίνια σχεδόν εξαφανισμένο. Ο Κουκουλάκης θα μπορούσε να δώσει το πέναλτι στο 0-0 στο χέρι του Μπουμσόνγκ, αλλα αντ` αυτού έδωσε τραβηγμένο πέναλτι για μαρκάρισμα του Βιτόλο στον Βιεϊρίνια, ο οποίος έγραψε έτσι το 1-3.

Καλό ματς

Παιχνίδι κέντρου είχαμε στο ξεκίνημα, με την κατοχή να είναι σχετικά μοιρασμένη για τις δύο ομάδες, αλλά με καλό ρυθμό. Το σουτ του Λέτο στο 11` πέρασε λίγο άουτ, ενώ δυο λεπτά μετά οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι στο χέρι του Μπουμσόνγκ από την προσπάθεια του "Σάλπι". Ο Κουκουλάκης το θεώρησε ακούσιο κι είπε "παίζετε".

Ο ΠΑΟΚ απείλησε με αξιώσεις με το μακρινό σουτ του Βιεϊρίνια στο 23`, αποκτώντας παράλληλα την πρωτοβουλία στο ματς, κινούμενος από δεξιά με Έτο και "Σάλπι".

Κλέιτον 0-1

Ο Κλέιτον με ωραίο φαλτσαριστό φάουλ από αριστερά νίκησε τον Χαλκιά, κάνοντας το 0-1 στο 33`, ενώ ο ΠΑΟΚ πήγε να απαντήσει δύο λεπτά μετά με τον Φωτάκη. Ο ΠΑΟΚ επέμενε από δεξιά και ανέβασε την πίεση του στο τέλος, δίχως όμως να φτάσει στην ισοφάριση. Πλην του γκολ, προφανώς, δύο ήταν τα μεγάλα προβλήματα των γηπεδούχων: Ο Βιεϊρίνια από αριστερά είχε ταλαιπωρηθεί από τον Μαρίνο, ενώ αντίστοιχα στον ΠΑΟΚ δεν μπορούσαν να αναχαιτίσουν εύκολα τους Κουίνσι και Λέτο.

Άνετα ο ΠΑΟ

Ο Τσιρίλο μπήκε αντί του τραυματία Κοντρέρας, αλλά οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι και το επιβεβαίωσαν στο 56`. Ο εκτός τόπου και χρόνου Σνάουτσνερ έχασε την μπάλα από τον Κατσουράνη που βρήκε τον Κουίνσι και αυτός με τη βοήθεια και της κόντρας του Τσιρίλο έκανε το 0-2.

Με την ψυχολογία υπέρ τους, οι φιλοξενούμενοι είχαν κυριαρχήσει κι έκαναν ευκαιρίες (63` και 65` Ζέκα), φτάνοντας στο 0-3 στο 70` με το ωραίο απευθείας φάουλ του Λέτο. Ενδιάμεσα ο ΠΑΟΚ είχε μόνο ένα καλό σουτ με τον Βιεϊρίνια.

Στο 84` ο Κουκουλάκης είδε πέναλτι στο μαρκάρισμα του Βιτόλο στον Βιεϊρίνια και ο τελευταίος το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-3, που ήταν και το τελικό σκορ.

Το φιλμ του αγώνα:

90+5` Λήξη του ματς

90+4` Μαυρίας αντί Ζέκα

90+2` Κίτρινη στον Φωτάκη

85` Ο Βιεϊρίνια το εκτέλεσε και έκανε το 3-1

84` Κίτρινη στον Σιμάο

84` O Koυκουλάκης έδωσε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βιτόλο στον Βιεϊρίνια

76` Ο Τοτσέ στη θέση του Κλέιτον

74` Βιτόλο αντί Κατσουράνη

70` Ο Λέτο με απευθείας φάουλ με το αριστερό έξω από την περιοχή κάνει το 0-3, ανοίγοντας το τείχος

67` Σουτ του Βιεϊρίνια έξω από την περιοχή, με τις γροθιές ο Καπίνο

65` Γέμισμα ατου Λέτο από αριστερά, ο Ζέκα έκανε το σουτ στην κίνηση, άουτ

63` Ο Λέτο έφυγε στην κόντρα από αριστερά έκοψε δεξιά στον Ζέκα, αλλά αυτός προτίμησε να πασάρει αντί να σουτάρει και η ευκαιρία χάθηκε

61` Ο Γιάννου αντί του Παπάζογλου

59` Κίτρινη στον Έτο

58` Ο Σπαντάσιο αντί του Αρίας

56` Ο Κατσουράνης έκλεψε την μπάλα από τον Σνάουτσνερ, έκοψε από δεξιά στον Κουίνσι που σούταρε από το ύψος της περιοχής, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα

51' Κίτρινη κάρτα στον Ζέκα

46` Ο Τσιρίλο αντί του Κοντρέρας

46` Έναρξη του δευτέρου μέρους

45+1` Λήξη του πρώτου μέρους

35` Σέντρα του Έτο από δεξιά, σουτ στην κίνηση από Φωτάκη, μπλόκαρε ο Καπίνο

33` Ο Κλέιτον με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω αριστερά από την περιοχή έκανε το 1-0!

23` Δυνατό σουτ του Βιεϊρίνια από τα 25 μέτρα, η μπάλα μόλις άουτ από το δεξί δοκάρι

13` Γύρισμα του Σαλπιγγίδη από δεξιά μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε και βρήκε από κοντά το χέρι του Μπουμσόνγκ, "παίζετε" είπε ο Κουκουλάκης

11` Ο Κλέιτον πήρε την μπάλα από τον Αρίας, έδωσε στον Λέτο ο οποίος σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ από το κάθετο δοκάρι

1` Φάουλ από δεξιά, κεφαλιά του Παπάζογλου, μπλόκαρε ο Καπίνο

1` Έναρξη του αγώνα

ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Κοντρέρας, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Λάζαρ, Σνάουτσνερ, Ετο, Αρίας

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καπίνο, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Λέτο, Κουίνσι, Ζεκά, Μαρίνος, Σιμάο, Κατσουράνης, Σπυρόπουλος, Κλέιτον

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Χανίων)










Πηγή:sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com