Facebook

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Αυτός περπατούσε την Ευρώπη και τα 21 εκατ. περίμεναν!



Ούτε στο καλύτερό του όνειρο δεν μπορούσε να φανταστεί ένας 42χρονος δάσκαλος στο Τορόντο, πόσο πλατιά θα του χαμογελούσε η τύχη. Την ώρα που εκείνος...έκανε το γύρο της Ευρώπης με ένα σακίδιο στην πλάτη, η κληρωτίδα του «μέτραγε» ζεστά και μετρητά 21.000.000 δολάρια σε χρυσό τζακ ποτ.



Πραγματικά εντυπωσιακή είναι η ιστορία του Craig Henshaw, ο ποίος αγόρασε το λόττο τον Ιούλιο και το άφησε κολλημένο στην πόρτα του ψυγείου μαζί με λογαριασμούς και υπενθυμίσεις. Στη συνέχεια πήρε το σακίδιο στον ώμο και έβαλε πλώρη για την Ευρώπη όπου λόγω των οικονομικών του κοιμόταν σε παγκάκια και καναπέδες. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού ξέχασε εντελώς το λαχνό που είχε αγοράσει...

Επιστρέφοντας στην καθημερινότητα και με το άνοιγμα των σχολείων, ο δάσκαλος είπε να ρίξει μια ματιά στο λόττο του μπας και...Και πάλι όμως δεν πήρε μυρωδιά με την πρώτη τι συνέβαινε, καθώς νόμιζε ότι είχε κερδίσει 21.000 δολάρια!

Όταν όμως επικοινώνησε και ενημερώθηκε ότι είχε κερδίσει το αστρονομικό ποσό, πήρε τηλέφωνο στο σχολείο που δίδασκε και δήλωσε ασθένεια.

Πετώντας στα σύννεφα από την χαρά του ο Craig, δήλωσε: Δεν είχα ιδέα ότι 21.000.000 δολάρια με περίμεναν σπίτι. Εάν το ήξερα δεν θα είχα φύγει».

Πάντως, ο δάσκαλος-Κροίσος με τον παρά του σκοπεύει να πάει μαζί με την οικογένειά του και με την σύντροφό του ένα ταξίδι στην Ευρώπη.

Επίσης, επιθυμεί να βοηθήσει οικονομικά στα σχολικά δίδακτρα των ανιψιών και να παντρευτεί την αγαπημένη του. Για ένα χρόνο σκοπεύει να μην διδάξει, ωστόσο δεν πρόκειται να αφήσει το επάγγελμά του, επειδή δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του χωρίς να είναι δάσκαλος.






Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Αυτός περπατούσε την Ευρώπη και τα 21 εκατ. περίμεναν! http://24wro.blogspot.com/2011/09/21_29.html#ixzz1ZIb7eWNb


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com