Facebook

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Ρούμπιν Καζάν-ΠΑΟΚ 2-2


Παρά την απώλεια δύο ποδοσφαιριστών του από τραυματισμό και την ανατροπή από πλευράς Καζάν, ο ΠΑΟΚ είχε το σθένος να αντεπιτεθεί και να φύγει με τον πολύτιμο βαθμό από τη Ρωσία (2-2).


Η εικόνα του αγώνα:

Το ματς άρχισε ανιαρά και με μία Ρούμπιν να προσπαθεί να επιβάλει τον ρυθμό της. Σταδιακά ανέβαζε ρυθμούς και δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις στην άμυνα του ΠΑΟΚ, όχι όμως αυτές που προκαλούν προβλήματα. Γιατί πέραν του σουτ του Κασάεφ, το οποίο έδιωξε ο Κρέσιτς, οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν από κοντά.
Αντίθετα, ο Δικέφαλος, ο οποίος μέχρι το 22ο λεπτό δεν είχε πατήσει την αντίπαλη περιοχή, ευτύχησε να προηγηθεί σε μία υποδειγματική επίθεση. Η μπάλα έφτασε στον Γεωργιάδη, ο οποίος έκοψε από τα δεξιά στον επερχόμενο Αθανασιάδη και αυτός πλάσαρε εύστοχα "παγώνοντας" τη Ρούμπιν. Οχι πως ήθελε ιδιαίτερη προσπάθεια για να παγώσουν με τέτοιο κρύο...

Με τον Μαλεζά αποτελεσματικό σε άριστο βαθμό, η άμυνα του Δικεφάλου αισθάνθηκε πίεση μέχρι να λήξει το ημίχρονο, αλλά δεν ανησύχησε. Αντίθετα, με τις αντεπιθέσεις και τους Βιεϊρίνια και Γεωργιάδη να εκμεταλλεύονται την ταχύτητά τους, έψαξε τους τρόπους για ένα δεύτερο γκολ.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα άρχισαν εφιαλτικά για τον Δικέφαλο. Το εκρηκτικό ξεκίνημα της Ρούμπιν και η άμεση ισοφάριση από τον Βαλντέζ δημιούργησαν προβλήματα στον ΠΑΟΚ που έδειχνε να μην μπορεί να αντιδράσει. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθαν οι τραυματισμοί του Αρίας και του Κοντρέρας για να... δέσει το γλυκό.

Λογικό ήταν λοιπόν, να αλλάξει η ροή του ματς από τη στιγμή που είχε χάσει κάθε έλεγχο του κέντρου και η Ρούμπιν έπαιζε ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο προκαλώντας ρήγματα στην ελληνική άμυνα. Μάλιστα, τα έφερε όλα τούμπα με το δεύτερο γκολ, αλλάζοντας το... σενάριο της αναμέτρησης.

Ευτυχώς για τον Δικέφαλο ο Μπόλονι αντέδρασε άμεσα και με την είσοδο του Ιβιτς βελτίωσε την εικόνα της ομάδας του.

Ο Σέρβος συμμάζεψε το κέντρο, έβγαλε τον ΠΑΟΚ μπροστά και ήταν ο δημιουργός της φάσης του 80ου λεπτού όπου ο Φωτάκης με κοντινή κεφαλιά σκόραρε και χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας. Στα τελευταία λεπτά ο Δικέφαλος αν ήταν πιο προσεκτικός στην τελική πάσα θα μπορούσε να κάνει κι άλλη ζημιά στη Ρούμπιν, αλλά σε τελική ανάλυση ας μην είμαστε και αχάριστοι...

Ρουμπίν Καζάν - ΠΑΟΚ / Το 0-1 από τον Αθανασιάδη by pklora7


Ρούμπιν Καζάν - ΠΑΟΚ / Ισοφάριση ΠΑΟΚ σε 2-2 με... by pklora7

Το κλειδί του αγώνα:

Τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου άλλαξαν τον ρου του ματς. Η Ρούμπιν ισοφάρισε, ανέτρεψε το σκορ, ο ΠΑΟΚ έχασε δύο παίκτες και τα πάντα ήρθαν τούμπα. Ο Δικέφαλος, όμως, απέδειξε πως είναι ομάδα που χάνει δύσκολα.

MVP:

Ο Βλάνταν Ιβιτς μπήκε σε καίριο σημείο και έδωσε τα στηρίγματα στο προβληματικό κέντρο του ΠΑΟΚ. Ο Ιβιτς βοήθησε τα μέγιστα για να έρθει το τελικό 2-2. Εξαιρετικός και ο Μαλεζάς σε όλη τη διάρκεια του ματς.

Ο αδύναμος κρίκος:

Ο Λαζάρ δεν έδωσε βοήθειες και σωστά αντικαταστάθηκε. Ισως έπρεπε να βγει νωρίτερα.


Ρούμπιν Καζάν - ΠΑΟΚ / Η ισοφάριση σε 1-1 by pklora7


Ρούμπιν Καζάν - ΠΑΟΚ / Η Ρούμπιν κάνει την... by pklora7

Οι συνθέσεις:

Ρουμπίν Καζάν (Μπερντίεφ): Ριζίκοφ, Κουζμίν, Νάβας, Μποτσέτι, Νέμοφ, Νάτσο, Νομπόα, Κασάεφ (90' Μπιστρόφ), Καραντενίζ, Βαλντέζ (77' Ριαζάντσεφ), Ντιαντιούν.

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Κρέσιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας (54' Τσιρίλο), Λίνο, Έτο, Γεωργιάδης, Φωτάκης, Λάζαρ (72' Ίβιτς), Αρίας (51' Μπαλάφας), Βιεϊρίνια, Αθανασιάδης.

Κίτρινες κάρτες: Κουζμίν (35', Ρουμπίν Καζάν), Κασάεβ (60', Ρουμπίν Καζάν)-Μαλεζάς (57', ΠΑΟΚ), Ετό (90', ΠΑΟΚ)


ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΪΝΔΡΟΣ
πηγή:contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com