Facebook

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Οργή και οδύνη στις κηδείες των αστυνομικών



Σε κλίμα οδύνη οδηγήθηκαν σήμερα στην τελευταία τους κατοικία οι δύο αδικοχαμένοι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ από τις σφαίρες κακοποιών, στην περιοχή του Ρέντη.





Θρήνος στα Τρίκαλα



Μέσα σε ένα ιδιαίτερα πένθιμο κλίμα, μια ολόκληρη πόλη είπε σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον 22χρονο αστυνομικό Γιώργο Σκυλογιάννη.

Σύσσωμοι οι πολίτες των Τρικάλων συνόδεψαν τον άτυχο άντρα της ομάδας ΔΙΑΣ στην τελευταία του κατοικία, στην νεκρώσιμο ακολουθία που τελέστηκε νωρίς σήμερα το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Μπάρας Τρικάλων.

Χιλιάδες άτομα, φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι αλλά και απλός κόσμος που δεν γνώριζε τον 22χρονο, περπατούσαν βουβοί πίσω από το σκεπασμένο με τη γαλανόλευκη φέρετρο. To τελευαταίο "αντίο" είπαν, μεταξύ άλλων, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Λευτέρης Οικονόμου και ο ΓΓ Δημόσιας Τάξης, Γρηγόρης Τασούλας.







Τραγικές φιγούρες οι γονείς και τα αδέλφια του νεαρού αστυνομικού, οι φωνές των οποίων ράγιζαν τις καρδιές όλων. Παράλληλα με τον ανείπωτο πόνο, ξεχείλιζε και οργή για τους σκληρούς δολοφόνους που εξακολουθούν και κυκλοφορούν ελεύθεροι. Το πλήθος ζητούσε από τους συναδέλφους του αδικοχαμένου νέου την παραδειγματική τιμωρία τους.





Το φέρετρο συνόδεψε τιμητικό άγημα αποτελούμενο από ένστολους άντρες της αστυνομίας. Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. εμφανώς σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση συνόδεψαν τον νεκρό συνάδελφό τους στην τελευταία του κατοικία ενώ η κηδεία έμοιαζε σαν ένα σιωπηλό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας.






πηγή:newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com