Facebook

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Με τη γνωστή συνταγή



Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για το μεγάλο ματς των "32" του Europa League στο οποίο θα βρει απέναντι του την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Διαβάστε για το πλάνο του Μάκη Χάβο και τον τρόπο που θα σταματήσει τα ατού των Ρώσων




Από την αρχή της σεζόν ο ΠΑΟΚ πέρασε από χίλια κύματα στον πάγκο της ομάδας, όμως πλέον έχει βρει μία σταθερότητα με τον Μάκη Χάβο στο τιμόνι του συλλόγου.

Ο Έλληνας τεχνικός επέστρεψε στην φιλοσοφία και την τακτική που είχε συνηθίσει η ομάδα τα προηγούμενα τρία χρόνια και έτσι ο Δικέφαλος του Βορρά έχει την ευκαιρία την Πέμπτη να πάρει ένα προβάδισμα για τη συνέχεια στο Europa League.

Σίγουρα η ΤΣΣΚΑ δεν είναι και ο πιο εύκολος αντίπαλος, όμως οι σημαντικές απουσίες των Βάγκνερ Λοβ, Χόντα και Γκονσάλες σε συνδυασμό με την αγωνιστική απραξία ίσως δώσουν ένα μικρό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.

Παρόλα αυτά ο Μάκης Χάβος γνωρίζει πως αυτό μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά για την ομάδα του και έχει ξεκαθαρίσει στους ποδοσφαιριστές ότι πρέπει να είναι αφοσιωμένοι στα ανασταλτικά τους καθήκοντα και στα 90 λεπτά.

Στη σκακιέρα...

Η τετράδα στην άμυνα είναι λίγο έως πολύ γνωστή. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κώστας Χαλκιάς που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ στα μετόπισθεν θα αγωνιστούν οι: Σνάουτσνερ, Π. Κοντρέρας, Τσιρίλο και Λίνο.

Στα χαφ τώρα υπάρχουν δυο ερωτηματικά. Γκαρσία και Βιεϊρίνια είναι οι σίγουροι, όμως από εκεί και πέρα παίζεται μία θέση μεταξύ των Ίβιτς και Βιτόλο, με τους δυο άσους να είναι αμφίβολοι εξαιτίας των τραυματισμών που τους ταλαιπωρούν. Σε περίπτωση που είναι έτοιμοι θα ξεκινήσουν και οι δυο, αλλιώς στη θέση τους θα παίξουν οι Τσουκαλάς και Αθανασιάδης.

Τέλος μπροστά θα παίξει σίγουρα ο Σαλπιγγίδης με τον Ελ Ζαρ στα δεξιά του.


PAOK - CSKA Moscow olaPAOK.gr Trailer
Ανέβηκε από olaPAOK. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.



Πηγή:sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com