Facebook

Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Το μακάβριο shooting της "γαζέλας"

Για τις ανάγκες της -μακράν πιο μακάβριας- φωτογράφησης όμως, η Ναόμι Κάμπελ πόζαρε για τον φακό του περιοδικού «Interview» αγκαλιά με το «άψυχο» σώμα ενός άντρα.






Αυτή δεν είναι σίγουρα η πρώτη φορά που ένας άντρας πέφτει στα πόδια της Ναόμι Κάμπελ. Κατά πάσα πιθανότητα όμως, όσα αρσενικά είχε τύχει να βρεθούν στα πόδια της κατά το παρελθόν ήταν, αν μη τι άλλο, εν ζωή. Φορώντας μαύρο δερμάτινο σύνολο και γόβες στιλέτο, σε ένα σκηνικό που θυμίζει έντονα το θρίλερ «Saw», η 40χρονη καλλονή κρατά άλλοτε αγκαλιά και άλλοτε στα χέρια της το... άψυχο σώμα ενός νεαρού άντρα που είναι καλυμμένο με αίματα και τατουάζ.

Οσο εκκεντρικό και αν ήταν το θέμα της φωτογράφησης όμως, τόσο πιο απλή και προσιτή εμφανίζεται η ίδια στη συνέντευξη που τη συνοδεύει. Αφήνοντας κατά μέρος τη συμπεριφορά της ντίβας, η Ναόμι παραδέχεται για πρώτη φορά πως χωρίς τη βοήθεια της Λίντα Εβαντζελίστα και της Κρίστι Τέρλινγκτον, που την επέβαλλαν με τον τρόπο τους στον χώρο, δεν θα είχε καταφέρει ποτέ να κάνει την καριέρα που όλοι γνωρίζουμε.

«Οταν ήμουν νεότερη, υπήρχαν κάποιοι σχεδιαστές που δεν ήθελαν έγχρωμα μοντέλα στα σόου τους, όμως η Λίντα και η Κρίστι τούς έλεγαν ότι “αν δεν πάρετε τη Ναόμι, δεν θα πάρετε ούτε εμάς”. Οι φίλες και συνάδελφοί μου στάθηκαν στο πλευρό μου. Και αυτό δεν συμβαίνει συχνά στον χώρο της μόδας. Ποτέ δεν θα ξεχάσω τι έκαναν εκείνες για μένα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Κάμπελ στη συνέντευξή της, επισημαίνοντας ότι κάποιες φορές το χρώμα της επιδερμίδας της υπήρξε εμπόδιο στην καριέρα της.

Με πολλή προσπάθεια και τη στήριξη ανθρώπων του χώρου όμως, κατάφερε να το υπερπηδήσει και να γίνει το πρώτο μαύρο μοντέλο που φιλοξενήθηκε ποτέ στο εξώφυλλο της γαλλικής «Vogue».


ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ





πηγή:www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com