Facebook

Κυριακή 15 Αυγούστου 2010

Εβδομάδα εξελίξεων στον Παναθηναϊκό




Ανήμερα της Παναγίας άπαντες στον Παναθηναϊκό απολαμβάνουν το ρεπό, ωστόσο από Δευτέρα σηκώνουν μανίκια τόσο στο αγωνιστικό όσο και στο μεταγραφικό κομμάτι.





Οσον αφορά στα αγωνιστικά, τα κουκιά είναι μετρημένα. Ο Νίκος Νιόπλιας συνεχίζει την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν και της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο φιλικό του ΟΑΚΑ με τη Τζένοα στις 22 Αυγούστου.
Στη συγκεκριμένη αναμέτρηση ο Ελληνας τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να κάνει την πρόβα τζενεράλε, όπως ο ίδιος τόνισε μετά το φιλικό κόντρα στον Ατρόμητο. Οι διεθνείς είναι στη διάθεση του κόουτς, οπότε οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κάνουν τα αποκαλυπτήριά τους μπροστά στο κοινό και θα δείξουν τον βαθμό ετοιμότητάς τους λίγο πριν την πρεμιέρα της Superleague. Στο μεταγραφικό κομμάτι, τα πράγματα είναι δεδομένα. Οι πράσινοι θα κινηθούν για μία ακόμη μεταγραφή, αυτή του επιθετικού, ωστόσο για να γίνει η κίνηση αυτή πρέπει πρώτα να τελειώσει το θέμα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών.

Ο Γκαλίνοβιτς συνεχίζει τις συζητήσεις με την Καβάλα και δεν αποκλείεται να τελειώσει το θέμα εντός των προσεχών ημερών, ενώ οι Κλέιτον και Μάντζιος είναι κι αυτοί κοντά στην πόρτα εξόδου και ίσως αποχωρήσουν στα μέσα της εβδομάδας. Οπερ σημαίνει πως απομένει μόνο το θέμα του Γκάμπριελ, ο οποίος έχει ενημερωθεί πως δεν είναι στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Τέλος, δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να έχουμε εξέλιξη με την ανανέωση του συμβολαίου του Λουκά Βύντρα. Ο διεθνής αμυντικός έχει υπογράψει μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι και οι πράσινοι σκέφτονται να του προτείνουν επέκταση για δύο ακόμη χρόνια. Είναι πολύ πιθανό να αρχίσουν οι συζητήσεις και να έχουμε άμεσα εξελίξεις.




www.contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com