Facebook

Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

Γυμνός τρόμος

Μια γυναίκα από τον Καναδά δεν άντεξε τη φασαρία ενός 5χρονου παιδιού και για να το φοβίσει να επιστρέψει στο σπίτι του βγήκε γυμνόστηθη στο δρόμο






Μια γυναίκα από τον Καναδά δεν άντεξε τη φασαρία ενός 5χρονου παιδιού και για να το φοβίσει να επιστρέψει στο σπίτι του βγήκε γυμνόστηθη στο δρόμο.
Όπως δήλωσε η ίδια δεν άντεχε τον ακατάσχετο θόρυβο και επέλεξε αυτή τη μέθοδο εκφοβισμού με σκοπό να σοκαριστούν οι γονείς του και να το κλείσουν στο σπίτι.
Η 56χρονη Μαρίκα Ντε Φλόρια κατάφερε μεν να σοκάρει τους γονείς του παιδιού αλλά δεν προέβλεψε το ενδεχόμενο κλήσης της αστυνομίας.
Έτσι, η αστυνομία κατέφτασε αλλά όπως δήλωσε το τόπλες είναι επιτρεπτό εκτος και αν γίνεται για λόγω διαφήμισης ή είναι υπερβολικά προκλητική η εμφάνιση της γυναίκας.
Η 56χρονη ανέφερε ότι της είχαν σπάσει τα νεύρα και ενώ το ανέφερε στην αστυνομία εκείνη δεν ήρθε ποτέ και έτσι έξαλλη έτρεξε γυμνόστηθη στους δρόμους να επιπλήξει το 5χρονο παιδάκι.
Μάλιστα, τόνισε ότι θα το ξανακάνει εάν επαναληφθεί το συμβάν.
"Κοντεύω να τρελαθώ" είπε, "θέλω την ησυχία μου αν και δεν το πιστεύω ότι το έκανα αυτό αλλά αναγκάστηκα επειδή ήξερα ότι θα έπιανε λόγω της συντηρητικής νοοτροπίας των ανθρώπων εδώ"








πηγή: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com