Facebook

Κυριακή 11 Ιουλίου 2010

Αποζημίωση 240.000 ευρώ για τους αερόσακους!




Σχεδόν ένας χρόνος έχει περάσει από το αυτοκινητικό ατύχημα της Oλγας Φαρμάκη κοντά στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», που λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή. Το γνωστό μοντέλο προσπαθεί να ξεχάσει τον εφιάλτη που βίωσε και περιμένει την εκδίκαση της αγωγής την οποία έχει καταθέσει εναντίον της κατασκευάστριας εταιρείας του αυτοκινήτου της.





Το ατύχημα με το αυτοκίνητό της συνέβη πέρυσι τον Αύγουστο, ανήμερα των γενεθλίων της, όταν έπειτα από ένα επαγγελματικό ταξίδι επέστρεφε από το αεροδρόμιο στο σπίτι της, στη Γλυφάδα. Ξαφνικά και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, η Ολγα έχασε τον έλεγχο του οχήματός της. Αν και φορούσε ζώνη ασφαλείας, οι αερόσακοι δεν άνοιξαν, με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να υποστεί εκδορές στο κεφάλι αλλά και πολλούς μώλωπες σε όλο της το σώμα. Η Ολγα διακομίστηκε αμέσως σε ιδιωτικό νοσοκομείο και ευτυχώς ξεπέρασε αυτή τη δοκιμασία χωρίς προβλήματα.

Το μεγάλο ερώτημα παραμένει γιατί δεν άνοιξαν οι αερόσακοι του αυτοκινήτου, γεγονός που έφερε το μοντέλο αντιμέτωπο με την κατασκευάστρια εταιρεία του αυτοκινήτου. Αν και έγιναν πολλές προσπάθειες να πέσουν οι τόνοι, τελικά το ερώτημα παρέμεινε αναπάντητο. Σε αγωγή λοιπόν που είχε κάνει στην κατασκευάστρια εταιρεία ζητούσε 240.000 ευρώ και παρ’ ότι η άλλη πλευρά της πρότεινε συμβιβαστική λύση, η Ολγα αρνήθηκε.

Ετσι, η δικάσιμος, όπως μάθαμε μέσω του δικηγόρου της Νίκου Αγαπηνού, έχει οριστεί για τον Σεπτέμβριο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε, το γνωστό μοντέλο μας είπε: «Ειλικρινά, αυτό το περιστατικό είναι κάτι που δεν θέλω να θυμάμαι. Ο δικηγόρος μου κύριος Αγαπηνός γνωρίζει νομικά πού μπορεί να φτάσει αυτό το θέμα.

Σώθηκα από θαύμα, αν σκεφθείτε ότι δεν άνοιξαν οι αερόσακοι του αυτοκινήτου μου. Καταλαβαίνετε πως δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι. Σημασίαα βεβαίως έχει ότι σώθηκα, έχω την υγεία μου και είμαι δίπλα στην οικογένειά μου και στα αγαπημένα μου πρόσωπα. Ολα τα υπόλοιπα θα τα λύσει το δικαστήριο μετά το καλοκαίρι».

Οι άσχημες αναμνήσεις λοιπόν θα ξυπνήσουν ξανά σε λίγο καιρό, όταν και θα εκδικαστεί η αγωγή που κατέθεσε εναντίον της εταιρείας από την οποία αγόρασε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Η Ολγα είναι αισιόδοξη και πιστεύει πως τελικά θα αποδοθεί δικαιοσύνη.


Ταξίδι για το deal της ζωής της


Πριν από λίγες ημέρες, η Ολγα αποφάσισε να ανοίξει τα φτερά της και να πετάξει μέχρι το Μιλάνο. Το γνωστό μοντέλο έκανε ταξίδι-εξπρές μέχρι την ιταλική πόλη, όπου πέρασε από δοκιμαστικά σε γνωστό κανάλι το οποίο καθημερινά κάνει τηλεθεάσεις μεγαλύτερες από 40%. Αν και έμεινε στην πόλη της μόδας μόνο για τριάντα ώρες, πέρασε με επιτυχία από συνεχή και κουραστικά casting προκειμένου να αναλάβει τη συμπαρουσίαση αθλητικού σόου στο εν λόγω ιταλικό τηλεοπτικό κανάλι.

Από πέρυσι, όπως είχε αποκαλύψει η «Espresso», το γνωστό μοντέλο είχε δεχθεί πρόταση αλλά αρνήθηκε, γιατί δεν γνώριζε την ιταλική γλώσσα. Εκανε όμως εντατικά μαθήματα και όταν ένιωσε ότι είναι έτοιμη, αποφάσισε να πάει ξανά στην Ιταλία για να δοκιμάσει την τύχη της. Αν τελικά τα καταφέρει, θα είναι η πρώτη Ελληνίδα μοντέλο που θα κάνει τηλεοπτική καριέρα στο εξωτερικό. Παρ’ ότι τα κριτήρια ήταν πολύ αυστηρά, το γνωστό μοντέλο τα πήγε πολύ καλά και γοήτευσε τους υπευθύνους του casting και τους σκηνοθέτες περισσότερο από τις υπόλοιπες είκοσι υποψήφιες.

Γι’ αυτό και το τηλέφωνό της είναι είκοσι τέσσερις ώρες ανοιχτό περιμένοντας με ανυπομονησία την απάντηση. Στην Ελλάδα έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις μέχρι τις 20 Ιουλίου και στη συνέχεια θα κάνει ολιγοήμερες διακοπές με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Αγλούπα, ο οποίος παρακολουθεί διακριτικά την πορεία της και είναι πολύ χαρούμενος με την εξέλιξη που έχει η αγαπημένη του. Μοντέλο, τραγουδίστρια, ραδιοφωνική παραγωγός και τηλεοπτική περσόνα, η Ολγα, στην οποία η παροιμία «τα κάνει όλα και συμφέρει» φαίνεται πως ταιριάζει γάντι, με τους χαμηλούς τόνους που κρατάει κερδίζει πολλές δουλειές αλλά και την εμπιστοσύνη όλων!


ΧΑΡΗΣ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗΣ


πηγή:www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com