Facebook

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Χαμός για την πρεμιέρα του Twilight !


Εκατοντάδες οπαδοί έχουν κατασκηνώσει απέξω εδώ και 2 μέρες...

Ο Robert Pattinson, η Kristen Stewart, o Taylor Lautner και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές του Twilight δεν πιστεύουν αυτό που τους συμβαίνει. Η ταινία και τα sequels της έχουν γίνει θρησκεία και οι απανταχού «λάτρεις» το αποδεικνύουν με κάθε τρόπο. Ένας από αυτούς; Κατασκήνωσαν έξω από το Staples Center του Los Angeles από την Δευτέρα το πρωί, προκειμένου να έχουν σίγουρη τη θέση τους την Πέμπτη το βράδι που θα λάβει χώρα η πρεμιέρα!!!
Οι φωτογραφίες του camping έχουν κάνει το γύρο του κόσμου, αφού σπάνια συναντάς στις μέρες μας τέτοια φαινόμενα! Οι αρχές κάνουν λόγο για τουλάχιστον 500 άτομα, ενώ οι διοργανωτές της πρεμιέρας αναμένουν πως ο αριθμός αυτός θα αυξάνεται όσο πλησιάζει το γεγονός.
Στην πρεμιέρα του Los Angeles θα παραβρεθούν όλοι οι ηθοποιοί και συντελεστές της ταινίας, γεγονός που προϊδεάζει για πραγματικό πανικό γύρω από το κόκκινο χαλί την Πέμπτη το βράδι.
Η ταινία βγαίνει στην Αμερική στις 24 Ιουνίου, ενώ στις περισσότερες χώρες του κόσμου, αλλά και στην Ελλάδα, θα βγει στους κινηματογράφους στις 30 Ιουνίου. «Τελευταίο» έρχεται το Ηνωμένο Βασίλειο, όπου η ταινία θα βγει στις 9 Ιουλίου, ενώ φήμες λένε πως η πρεμιέρα εκεί δεν θα είναι τόσο μεγαλειώδης όσο του Los Angeles, αφού δεν σκοπεύουν να παραβρεθούν όλοι οι πρωταγωνιστές!
PHOTO PARRIS PRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com