Facebook

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Αυτό είναι το πιο μικρό smartphone της αγοράς!


Το νέο Xperia X10 mini αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά των smartphones αφού για πρώτη φορά συνδυάζει μικρό μέγεθος με πρωτοποριακές λειτουργίες.
Πρόκειται στην ουσία για μία μικρογραφία του γνωστού Xperia X10.

Διαθέτει οθόνη αφής 2.6 ιντσών που μπορείτε να χειριστείτε εύκολα με το ένα χέρι, αλλά κι «έξυπνες» λειτουργίες που μπορείτε να προσαρμόσετε όπως θέλετε.

Διαθέτει κάμερα 5MP και ενσωματωμένο GPS ενώ είναι συμβατό και με Wi-Fi και HSPA για να είστε ενημερωμένοι όπου και αν βρίσκεστε.

Το λειτουργικό του είναι φυσικά το Android της Google ενώ ενσωματώνει και τις πρωτοποριακές λειτουργίες που γνωρίσαμε στο Χ10 όπως αυτή του Timescape που συγκεντρώνει όλη την επικοινωνία με κάποιο πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένων των γραπτών μηνυμάτων, των κλήσεων, των ενημερώσεων στο Facebook και το Twitter, χωρίς να χρειαστεί να ανοίξετε όλες αυτές τις εφαρμογές.


Το infinite button σας επιτρέπει να δείτε συγκεντρωμένες όλες τις πληροφορίες που έχετε για το ίδιο άτομο, ενώ το media player θα σας προσφέρει έναν γρήγορο κι «έξυπνο» τρόπο αναζήτησης για νέα κομμάτια από τον αγαπημένο σας καλλιτέχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com