Facebook

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Mαριέττα Χρουσαλά: Λύνει την σιωπή της. Κλάψτε όλοι μαζί


(Δεν ήταν δικό μου το κάλεσμα λέει η Μαριέττα με δάκρυα στα μάτια.)
Για πρώτη φορά έρχονται στο φως της δημοσιότητας οι αντιδράσεις της Μαριέττας Χρουσαλά για όλο αυτό το διασυρμό που έχει συμβεί στο πάρτι που έγινε στο θωρηκτό Αβέρωφ...

Η Μαριέττα που είδε όλο τον κόσμο να γκρεμίζεται μπροστά της μέσα σε πέντε μέρες, κάθεται όλη μέρα στο σπίτι και παρακολουθεί τηλεοράσεις και blogs, για να δει τι ακριβώς γράφεται γι'αυτήν και την οικογένειά της. Άνθρωποι του στενού της περιβάλλοντος που μιλάνε μαζί της μετέφεραν τις απόψεις της 27χρονης κοπέλας στο περιοδικό People. "Ούτε τσιφτετέλια χόρεψε κανείς παρά μόνο ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς. Ούτε η λίστα των καλεσμένων περιελάμβανε κοσμικές κυρίες και.. μοντέλα όπως γράφτηκε.

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι το ΓΕΝ θα ανακοίνωνε την απόλυση του αρχιπλοιάρχου Γαβαλά που ήταν διευθυντής του πλωτού ναυτικού μουσείου από το 2008". Η Μαριέττα Χρουσαλά λύνει και το γρίφο της Ελεονώρας Μελέτη και των στενών της φιλενάδων που ήταν πάνω στο θωρηκτό Αβέρωφ. "Η Ελεονώρα δεν ήταν καλεσμένη, απλά συνόδευε το σύντροφό της Γιάννη Ολζιέρσκυ που δραστηριοποιείται στις αγοραπωλησίες πλοίων για λογαριασμό μιας από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες της χώρας.

Μοναδικές επώνυμες καλεσμένες ήταν οι στενές μου φίλες Δέσποινα Καμπούρη, Εύα Αντωνοπούλου και Ελένη Οικονόμου". Η Μαριέττα με δάκρυα στα μάτια, όπως υποστηρίζουν οι δικοί της άνθρωποι, υποστηρίζει ότι το κάλεσμα δεν ήταν δικό της και λέει: 'το ίδιο πάρτυ είχε κάνει η ναυτιλιακή εταιρεία του Λέοντα πριν από δύο χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com