Facebook

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Χωρίς τον "κουρασμένο" Παπαλουκά η Εθνική


Ο Γιόνας Καζλάουσκας ανακοίνωσε τους 17 παίκτες που θα πάρει μαζί του στην προετοιμασία για το Μουντομπάσκετ της Τουρκίας. Όπως αναμενόταν ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν βρίσκεται μεταξύ αυτών.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε ενημερώσει τον Λιθουανό ομοσπονδιακό προπονητή για την πρόθεση του να μην ενισχύσει ούτε αυτό το καλοκαίρι την Εθνική ομάδα, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Συγκεκριμένα ο Παπαλουκάς είπε στον Καζλάουσκας ότι είναι κουρασμένος και θέλει να κάνει προετοιμασία το καλοκαίρι ώστε του χρόνου να παρουσιαστεί πιο δυνατός. Ο προπονητής και οι άνθρωποι της ομοσπονδίας προσπάθησαν να τον μεταπείσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.

Σε σχέση με την περυσινή αποστολή που αγωνίστηκε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, επιστρέφουν Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης και Βασιλόπουλος με τον τελευταίο βέβαια να είναι αμφίβολος αφού ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Οι 17 παίκτες που θα συγκεντρωθούν στις 18 Ιουλίου:

Δημήτρης Διαμαντίδης, Κώστας Τσαρτσαρής, Αντώνης Φώτσης, Βασίλης Σπανούλης, Νικ Καλάθης, Στράτος Περπέρογλου (Παναθηναϊκός), Γιώργος Πρίντεζης (Ουνικάχα Μάλαγα), Σοφοκλής Σχορτσανίτης, Γιάννης Μπουρούσης, Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Κώστας Παπανικολάου (Ολυμπιακός), Νίκος Ζήσης (Σιένα), Κώστας Βασιλειάδης (Ομπραντόιρο), Κώστας Καϊμακόγλου (Μαρούσι), Ίαν Βουγιούκας (Πανελλήνιος), Νίκος Παππάς (Κολοσσός Ρόδου).

Στις 25 Αυγούστου η Εθνική θα δώσει το σημαντικότερο φιλικό της ματς κόντρα στις ΗΠΑ στο ΟΑΚΑ. Εισιτήρια μπορεί να προμηθευτεί ο κόσμος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΕΟΚ, www.basket.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com