Facebook

Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΦΡΙΚΗ: Τον σκότωσαν και τον έθαψαν σε κοτέτσι!


Τον στραγγάλισαν με σχοινί, τον έθαψαν και έκαναν αναλήψεις με την πιστωτική του κάρτα!
Δράστες της στυγερής δολοφονίας ένας 20χρονος και μία 40χρονη. Θύμα ένας 39χρονος, κάτοικος της Δράμας, η εξαφάνιση του οποίου είχε δηλωθεί στις 10 Ιουνίου.

Από την πρώτη στιγμή η αστυνομία, άρχισε να μαζεύει πληροφορίες για την υπόθεση και θεώρησε ότι τα δύο άτομα ήταν ύποπτα. Οι αστυνομικοί πίστευαν ότι γνώριζαν πρόσωπα και πράγματα και με την κατάθεσή τους, θα έλυναν το γρίφο της εξαφάνισης. Τα όσα θα διαπίστωναν όμως, όταν θα ερευνούσαν το σπίτι τους δεν τα έβαζαν στο μυαλό τους...

Τον σκότωσαν και τον έθαψαν
Αυτό διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας. Το πτώμα του επιχειρηματία ήταν θαμμένο στο κοτέτσι της αυλής, σε βάθος 1,5 μέτρου. Στη συνέχεια ήρθαν και οι ομολογίες. Ο 20χρονος πριν ένα μήνα περίπου στραγγάλισε με σχοινί το θύμα και στη συνέχεια, με τη βοήθεια της 40χρονης προέβησαν στην ταφή του πτώματος. Οι δράστες ισχυρίστηκαν ότι προέβησαν στο αποτρόπαιο έγκλημα, λόγω οικονομικών διαφορών με το θύμα.

Επίσης, ο 20χρονος αφαίρεσε την κάρτα ανάληψης χρημάτων του θύματος, με την οποία πραγματοποίησε αναλήψεις χρηματικών ποσών. Επιπλέον, στην αυλή του σπιτιού βρέθηκαν δύο φυτά κάνναβης, που καλλιεργούσαν από κοινού οι δράστες, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com