Facebook

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Στη Μύκονο ο Τομ Κρουζ;


Δημοσιεύματα του αυστραλιανού Τύπου θέλουν τον Τομ Κρουζ να μεταβαίνει στη χώρα μας τις επόμενες ημέρες και συγκεκριμένα στη Μύκονο, προκειμένου να παρευρεθεί στον γάμο ενός φίλου του.

Αν και δεν αναφέρεται το όνομα του ζευγαριού που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο «Νησί των ανέμων», τα δημοσιεύματα σημειώνουν πως στη λίστα των προσκεκλημένων θα είναι γνωστές προσωπικότητες.

Ανάμεσά τους και η οικογένεια του Τζέιμς Πάκερ, ενός εκ των πλουσιότερων Αυστραλών, αλλά και από τους πλουσιότερους κατοίκους στον κόσμο. Ο δισεκατομμυριούχος Τζέιμς Πάκερ μαζί με τη σύζυγό του Έρικα, την κόρη τους Ίντιγκο και τον γιο τους Τζάκσον βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Το γεγονός δεν πέρασε απαρατήρητο από τον αυστραλιανό Τύπο. «Οι Πάκερ κυνηγούν τον ήλιο στην Ελλάδα» ή «Οι Πάκερ παράτησαν την Αυστραλία για την Ελλάδα» είναι μερικοί από τους τίτλους των εφημερίδων.

Στα δημοσιεύματα υπογραμμίζεται πως οι Πάκερ «δραπέτευσαν» από τη χειμερινή Αυστραλία, για να περάσουν «μέρες ξεγνοιασιάς στα ελληνικά νησιά και πάνε από νησί σε νησί, με το ιδιόκτητο σκάφος τους, το "Arctic P"». Σημειώνεται, μάλιστα, ότι στην Ελλάδα δεν είναι αναγνωρίσιμοι και έτσι μπόρεσαν να απολαύσουν ήρεμα τις διακοπές τους στη Σαντορίνη.

Οι Πάκερ θα παραστούν στον γάμο του… άγνωστου ζευγαριού. Άλλωστε και ο Τομ Κρουζ είναι στενός φίλος του Τζέιμς Πάκερ (πρόσκεινται και οι δύο στην εκκλησία των Σαϊντελόγων) και συναντώνται συχνά πυκνά ανά τον κόσμο.

Και πέρυσι οι Πάκερ βρέθηκαν σε γάμο στην Ελλάδα. Αυτήν τη φορά είχε παντρευτεί ένα μέλος της οικογένειας Πασπάλη, της πλουσιότερης ελληνικής οικογένειας της Αυστραλίας, η οποία ασχολείται με την καλλιέργεια μαργαριταριών. Ο γάμος είχε γίνει σε ένα μικρό χωριό του Ολύμπου χωρίς ιδιαίτερες κοσμικότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com