Facebook

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Σήμερα ο γάμος Σκορδά - Λιάγκα

Ήρθε η μεγάλη στιγμή για το ζευγάρι που παντρεύονται απόψε στις 20.30 στο εκκλησάκι του Island. Κουμπάρος τους θα είναι ο στενός φίλος και συνεργάτης του Γιώργου και της Φαίης, Νίκος Χατζηνικολάου.
Οι καλεσμένοι λέγεται πως θα ξεπερνούν τον αριθμό των 500, που είναι όλοι τους οι φίλοι και οι συγγενείς.

Η Φαίη Σκορδά έραψε το νυφικό της στον σχεδιαστή Νικόλα, και δήλωσε στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly πως είναι αρκετά αγχωμένη, και δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα πατήσει το πόδι του Γιώργου Λιάγκα ή όχι.
Από την άλλη οι φήμες δίνουν και παίρνουν για το ζευγάρι και την τηλεοπτική τους μεταγραφή στο Mega. Η παρουσία τους θα σημάνει και το τέλος του «Όμορφου Κόσμου». Ο Γιώργος Λιάγκας σε μία από τις συζητήσεις που είχε με το κανάλι, έθεσε ως όρο για να πει το μεγάλο «ναι», το να αλλάξουν τα πάντα στο πρωινάδικο του καναλιού. Τόσο τα πάντα που απαίτησε να αλλάξει μέχρι και ο τίτλος του. Και αυτό λέει γιατί δεν θεωρεί πως θα ήταν ότι καλύτερο σε αυτή την νέα προσπάθεια να υπάρχουν σημεία και αναφορές που να θυμίζουν το παρελθόν! Το κανάλι έκανε δεκτό τον συγκεκριμένο όρο του Γιώργου, μόνο που προς στιγμήν έχει κρατήσει μία στάση αναμονής όσο αφορά και στην αλλαγή του τίτλου της εκπομπής.
Λέτε να ανακοινώσουν κάτι την ημέρα του γάμου τους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com