Facebook

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Προβλέψεις Πέμπτη 24-06-2010 (mundial 2010)

Β. ΚΟΡΕΑ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ (2)
Αδιάφορο παιχνίδι αφού και οι 2 ομάδες στην ουσία έχουνε αποκλειστεί . Βέβαια μαθηματικά η Ακτή Ελεφαντοστού δεν έχει αποκλειστεί σίγουρα αφού εαν νικήσει με 9 goal διαφορά την Κορέα και χάσει η Πορτογαλία τότε προκρίνετε αυτή. Αυτό όμως είναι κάτι απίθανο. Οπότε το match είναι αδιάφορο και απλά πιστεύω οτι θα νικήσει η Ακτή λόγω διαφοράς στην δυναμικότητα των ομάδων.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Χ)
Παιχνίδι που θα κρίνει τον νικητή του ομίλου. 2 καλές και δυνατές ομάδες που μέχρι στιγμής παίζουν καλά. Βέβαια πιστεύω οτι οι Βραζιλιάνοι είναι μια κλάση πάνω και αυτό θα κάνει την διαφόρα. Παρόλα αυτά η Βραζιλία βγένει πρώτη ακόμα και με ισοπαλία.

ΕΛΒΕΤΙΑ - ΟΝΔΟΥΡΑ (1)
Η Ελβετία θα κυνηγήσει την νίκη απέναντι στην Ονδούρα η οποία μάλιστα θα τους φέρει την πρόκριση υπο προυποθέσεις και αν είναι και με 2 goal διαφορά τότε η πρόκριση είναι δεδομένη ανεξαρτήτος αποτελέσματος στον άλλον αγώνα! Αγωνιστικά είναι καλύτερη σαν ομάδα και θα πάρουν την νίκη απέναντι στην αδιάφορη Ονδούρα.

ΧΙΛΗ - ΙΣΠΑΝΙΑ (2)
Ήδη πολλές δυνατές ομάδες είναι εκτός mundial. Η Ισπανία δεν θα κάνει το λάθος και θα πάρει μια καθαρή νίκη απέναντι στην Χιλή. Βέβαια και θα κυνηγήσει και την διαφορά ατερμάτων άρα θα πρέπει να πετύχει και πάνω από 2 goal διαφορά για να είναι περασμένη στην επόμενη φάση και θα τα καταφέρει!

Περισσότερα : http://prognostoixima.blogspot.com/

Περισσότερα : http://prognostoixima.blogspot.com/




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

our.news@live.com